Οι σεφ - κριτές του MasterChef αποκάλυψαν πως αυτή τη σεζόν «παίζει πολύ η γιαγιά, το κυριακάτικο τραπέζι και οι μονομαχίες»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 15:12 Οι σεφ - κριτές του MasterChef αποκάλυψαν πως αυτή τη σεζόν «παίζει πολύ η γιαγιά, το κυριακάτικο τραπέζι και οι μονομαχίες»

Πρεμιέρα κάνει απόψε (15/1) το ριάλιτι μαγειρικής.

Με ανατροπές και αλλαγές κάνει απόψε (15/1) πρεμιέρα στις 21:00, στο Star Channel, το MasterChef, με τους σεφ-κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο μερικές ώρες πριν να μιλούν στην εκπομπή «Breakfast @ Star» με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο ίδιο τηλεοπτικό δίκτυο.

Η αναζήτηση του νέου MasterChef 2024 ξεκινά και οι τρεις σεφ αναζητούν μάγειρες τολμηρούς, δημιουργικούς, με πρωτότυπες ιδέες, μαγειρική ενέργεια, ακραίες γαστρονομικές προσεγγίσεις, που θα παρουσιάσουν πιάτα με φαντασία, έμπνευση, ποιότητα και νοστιμιά.

«Φέτος μία από τις αλλαγές είναι ο τοίχος. Ξεκινάμε και χτίζουμε αυτή τη λογική, που θα επικρατήσει γενικά. Η κομβική λέξη είναι “μονομαχίες”. Τα πράγματα θα είναι λίγο πιο δύσκολα και απαιτητικά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Οι μισοί μπαίνουν και οι άλλοι μισοί δεν μπαίνουν», τόνισε από τη μεριά του ο Πάνος Ιωαννίδης, που υπογράμμισε ότι θα υπάρχουν ανατροπές και στις οντισιόν που θα παρακολουθήσουμε. Επιπλέον, σημείωσε ότι οι κριτές δεν βλέπουν τι γίνεται στο σπίτι του σόου και κρίνουν μονάχα από όσα βλέπουν στο γύρισμα. «Θα δώσουμε 24 ποδιές με μία ενδιάμεση διαδικασία», αποκάλυψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έπειτα.

Αστειευόμενος συνέχισε λέγοντας πως «αν ο Κοντιζάς αργήσει να ξυπνήσει, βγάζει μια ξινίλα», προτού ο δεύτερος πάρει τον λόγο, για να δώσει μια γενική εικόνα του τι να περιμένουμε από το MasterChef. «Φέτος παίζει πολύ η γιαγιά και το κυριακάτικο τραπέζι», ανέφερε σχετικά με τις γεύσεις, που επικράτησαν στις οντισιόν. «Ξεκινάει πολύ μαγειρικά ο διαγωνισμός» πρόσθεσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Θα κάτσουμε κάπου παρέα να δούμε την πρεμιέρα», τόνισε επιπλέον, αναφέροντας πως ο γιός του, Κίμων, είναι καλόβολος στον ύπνο, οπότε θα έχει μεγαλύτερη άνεση να παρακολουθήσει το πρώτο επεισόδιο του 8ου κύκλου του MasterChef.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση