Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα και ο υποψήφιος παίκτης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 16:15 Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα και ο υποψήφιος παίκτης

Μπλε και Κόκκινοι αγωνίζονται σήμερα (23/5) στο Survivor για το έπαθλο επικοινωνίας. Ποιος παίκτης θα χάσει στη μονομαχία για την αποχώρηση.

Με μια συγκλονιστική μονομαχία επιστρέφει σήμερα Πέμπτη (23/5) το Survivor μέσα από την οποία τρεις παίκτες θα εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ ένας θα είναι αυτόματα υποψήφιος για την επόμενη εβδομάδα. 

Πριν, όμως, φτάσουμε στην μονομαχία για την αποχώρηση, Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας, το πιο σημαντικό έπαθλο για όλους τους παίκτες.  

Κάθε πόντος μετράει και η απογοήτευση στις ήττες φέρνει έντονες αντιδράσεις. Ο Χριστόφορος αστειεύεται με τη σημερινή αστοχία του Σταμάτη. Ο παίκτης της Μπλε ομάδας εκνευρίζεται ακόμα περισσότερο και υπονοεί πως ο Χριστόφορος κάθεται χωρίς λόγο στον πάγκο.

Όσο οι Survivors αντιλαμβάνονται πως μπαίνουν στην τελική ευθεία τόσο αλλάζουν οι συμπεριφορές και οι σχέσεις μεταξύ τους…

Σύμφωνα με τα spoilers, σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας θα κερδίσουν οι Κόκκινοι.

Στη συνέχεια Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Ντάνιελ Νούρκα, Χριστόφορος Ταξίδης και Σταμάτης Ταλαδιανός θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Survivor. Οι ανατροπές δε σταματούν και η χαρά διαδέχεται την απογοήτευση στους πάγκους. 

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής, ο μεγάλος ηττημένος της σημερινής μονομαχίας θα είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης αν και όλα είναι ρευστά μέχρι στιγμής.

Πηγή: reader.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση