Prince: Η ταινία «Purple Rain» επιστρέφει 40 χρόνια μετά σε θεατρική διασκευή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 16:03 Prince: Η ταινία «Purple Rain» επιστρέφει 40 χρόνια μετά σε θεατρική διασκευή

Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες.

Σχεδόν 40 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας «Purple Rain» με πρωταγωνιστή τον Prince, επιστρέφει με νέα διασκευή σε θεατρική παράσταση.

Η ταινία «Purple Rain», από το άλμπουμ του αείμνηστου Prince, που κατέκτησε την κορυφή του box offixe αλλά και ένα Όσκαρ για το εμβληματικό soundtrack της, θα ανέβει στο θέατρο ενώ λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες.

Η ταινία, της οποίας πρωταγωνιστής υπήρξε ο Prince, κάνοντας το ντεμπούτο του στην υποκριτική, είχε εισπράξεις περίπου 100 εκ. δολάρια παγκοσμίως. Βασικός ήρωας της ταινίας ήταν ο The Kid, ένας επίδοξος ρόκερ στα κλαμπ της Μινεάπολης, η ζωή του οποίου βρέθηκε σε πολλούς μπελάδες λόγω των μουσικών του αντιπάλων και ενός νέου ειδυλλίου.

Η παραγωγή της θα είναι βασισμένη στο πρωτότυπο σενάριο του 1984 των Άλμπερτ Μαγκνόλι και Ουίλιαμ Μπλιν, ενώ το λιμπρέτο θα υπογράφει ο Μπράντεν Τζέικομπς – Τζέκινς. Η γνωστή θεατρική σκηνοθέτιδα Λιλεάνα Μπλέιζ - Κρουζ αναμένετα να σκηνοθετήσει την παράσταση ενώ πρόσφατα επέβλεψε την περίφημη αναβίωση της ταινίας.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση