Δίνεις σε μια κατσαρίδα το όνομα του/της πρώην σου και την ταΐζεις σε ένα άγριο ζώο - Η απίθανη έμπνευση ζωολογικού κήπου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 16:09 Δίνεις σε μια κατσαρίδα το όνομα του/της πρώην σου και την ταΐζεις σε ένα άγριο ζώο - Η απίθανη έμπνευση ζωολογικού κήπου

Η εκδίκηση παίρνει μορφή κατσαρίδας ή τρωκτικού για καλό σκοπό, στο ζωολογικό κήπο του Σαν Αντόνιο στις ΗΠΑ.

Ο ζωολογικός κήπος του Σαν Αντόνιο στις ΗΠΑ καλεί όποιον ενδιαφέρεται να ξεσπάει για τον ή την πρώην του να το κάνει ένα πρωτότυπο και επωφελή για τον ζωολογικό κήπο, τρόπο. Δίνει τη δυνατότητα να ονοματίζει κανείς μια κατσαρίδα με το όνομα ενός ή μιας πρώην και να την ταΐζει σε ένα άγριο ζώο.

Η όλη δράση κορυφώνεται στις 14 Φεβρουαρίου, του Αγίου Βαλεντίνου, ημέρα της γιορτής των ερωτευμένων. Ο ετήσιος έρανος "Cry Me a Cockroach" γίνεται για να "υποστηρίξει το όραμα του ζωολογικού κήπου να εξασφαλίσει ένα μέλλον για την άγρια ​​ζωή στο Τέξας και σε όλο τον κόσμο" αναφέρει ο ζωολογικός κήπος του Σαν Αντόνιο στην ιστοσελίδα του.

Όσοι δεν πολυαντέχουν τα έντομα, μπορούν να επιλέξουν ένα λαχανικό προς 5 δολάρια ή ένα τρωκτικό προς 25 δολάρια. Όλοι οι δωρητές θα λάβουν μια ψηφιακή κάρτα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θα δείχνει την υποστήριξή τους στον ζωολογικό κήπο.

Μπορούν επίσης να επιλέξουν να στείλουν στον ή στην πρώην τους μια ψηφιακή κάρτα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που τους ενημερώνει ότι μια κατσαρίδα, ένα τρωκτικό ή ένα λαχανικό πήρε το όνομά τους και ταΐστηκε σε ένα ζώο.

Όσοι πάλι έχουν έναν ιδιαίτερα ενοχλητικό πρώην, μπορούν να πληρώσουν για μια αναβαθμισμένη ευχετήρια κάρτα. Με 150 δολάρια, ο ή η πρώην θα λάβει ένα εξατομικευμένο μήνυμα βίντεο στο οποίο θα δει την κατσαρίδα, το τρωκτικό ή το λαχανικό τους να καταβροχθίζεται από ένα ζώο.

Συμμετοχές από 30 χώρες

Η δράση αυτή είχε μεγάλη επιτυχία όταν πρωτοδιοργανώθηκε πέρσι, δήλωσε στο CNN ο Σάιλ Πέρεζ, διευθυντής δημοσίων σχέσεων του ζωολογικού κήπου.

Πέρυσι, έλαβαν περισσότερες από 8.000 δωρεές από τις 50 πολιτείες και από περισσότερες από 30 διαφορετικές χώρες.

"Αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο για να σπάσουμε το περσινό ρεκόρ.

Τα ονόματα των πρώην που επικρατούν είναι τα "Zach", "Ray" και "Adam" μέχρι στιγμής, είπε ο Πέρεζ.

Για να συμμετάσχετε, θα πρέπει να υποβάλετε το όνομα του πρώην σας στο διαδίκτυο πριν από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Πηγή: CNN

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση