Δείτε βίντεο από απίστευτο τροχαίο - Πως ένα αυτοκίνητο εκτοξεύθηκε στον αέρα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 09:30 Δείτε βίντεο από απίστευτο τροχαίο - Πως ένα αυτοκίνητο εκτοξεύθηκε στον αέρα

Το βίντεο από το τροχαίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως θα δείτε από Dashcam (κάμερα στο ταμπλό του αυτοκινήτου) που τραβήχτηκε από το Tesla που ακολουθούσε, δείχνει πώς συνέβη το απίστευτο αυτό τροχαίο ατύχημα, που έγινε στον αυτοκινητόδρομο Ronald Reagan του Λος Άντζελες.

Το Kia Soul περνούσε δίπλα από ένα φορτηγάκι όταν το αριστερό μπροστινό λάστιχο έφυγε και μπήκε στην πορεία του ΙΧ. Το Kia κάνει μια ανατροπή στον αέρα, πριν προσγειωθεί.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί, αναφέρει το CNN. Ο οδηγός με το φορτηγάκι κατάφερε να σταματήσει με ασφάλεια έξω από τον αυτοκινητόδρομο, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση