Σκύλος βρέθηκε πίσω από τιμόνι αυτοκινήτου ενώ ήταν εν κινήσει: Ο ιδιοκτήτης του έλαβε πρόστιμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 15:58 Σκύλος βρέθηκε πίσω από τιμόνι αυτοκινήτου ενώ ήταν εν κινήσει: Ο ιδιοκτήτης του έλαβε πρόστιμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ασυνήθιστη είναι η είδηση που έρχεται από τη Σλοβακία, καθώς σε ένα βίντεο που ανήρτησε η αστυνομία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάζει ένα σκύλο να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου.

Σε ένα μάλλον περίεργο περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο χωριό Sterusy της δυτικής Σλοβακίας, ένας άνδρας καλείται να πληρώσει πρόστιμο, αφού ο σκύλος του εντοπίστηκε πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου του που έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα. Το όλο επεισόδιο καταγράφηκε από μια κάμερα κυκλοφορίας, αφήνοντας σαστισμένες τόσο τις αστυνομικές αρχές όσο και το κοινό.

Η αστυνομία, με αίσθηση του χιούμορ, μοιράστηκε την ιστορία στη σελίδα της στο Facebook, απευθυνόμενη παιχνιδιάρικα στον ένοχο. «Κύριε σκύλε, υπερβήκατε την ταχύτητα. Δίπλωμα και ασφάλεια» έγραφε η ανάρτηση, με τον σκύλο να απαντά με χιούμορ με ένα γάβγισμα, υποστηρίζοντας: «Σας παρακαλώ, δεν έχω». Τα πειράγματα συνεχίστηκαν, αναδεικνύοντας τον παραλογισμό της κατάστασης.

Ωστόσο, αυτό που πραγματικά εξέπληξε τους πάντες ήταν η απουσία ανθρώπου-οδηγού στη φωτογραφία. Αντί για την αναμενόμενη εικόνα ενός ανθρώπου, υπήρχε ένας καφέ κυνηγετικός σκύλος, που καθόταν πίσω από το τιμόνι.

Η εξήγηση του οδηγού ήταν εξίσου μπερδεμένη. Ισχυρίστηκε ότι ο σκύλος είχε πηδήξει στην αγκαλιά του κατά τη διάρκεια της οδήγησης, προκαλώντας το ασυνήθιστο θέαμα. Ωστόσο, κατά την προσεκτική εξέταση του βιντεοσκοπημένου υλικού, δεν μπορούσε να εντοπιστεί κανένα διακριτό σημάδι της ξαφνικής κίνησης του σκύλου μέσα στο αυτοκίνητο.

Ενώ το ακριβές ποσό του προστίμου και οι συγκεκριμένες κατηγορίες που αντιμετώπισε ο οδηγός παρέμειναν κρυφές στην ανάρτηση της αστυνομίας στο Facebook, το περιστατικό χρησιμεύει ως χιουμοριστική υπενθύμιση της ανάγκης για υπεύθυνη μεταφορά κατοικίδιων ζώων. Η αστυνομία προέτρεψε όλους τους οδηγούς να τηρούν τα κατάλληλα πρωτόκολλα όταν ταξιδεύουν με τα κατοικίδιά τους, τονίζοντας ότι τέτοια ανορθόδοξα σενάρια μπορούν ενδεχομένως να οδηγήσουν σε θέματα ασφάλειας στο δρόμο.

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση