Μην ενοχλείτε τις ώρες κοινής ησυχίας...

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 11:47 Μην ενοχλείτε τις ώρες κοινής ησυχίας...

Προσοχή! Μην προγραμματίζετε Δημοτικά Συμβούλια σε ώρα κοινής ησυχίας...

Να δικαιολογήσει την αποχή της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Μακρακώμης από τη συνεδρίαση της 22ης Σεπτεμβρίου, επιχειρεί με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της Θύμιος Παπαευθυμίου.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, στην οποία ασκείται κριτική στη δημοτική αρχή για καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου ανάπλασης της πλατείας, ο πρώην Δήμαρχος προσπαθεί να δικαιολογήσει την αποχή της παράταξής του από την συγκεκριμένη συνεδρίαση επικαλούμενος.... ότι έγινε εργάσιμες ώρες, αλλά και ώρα κοινής ησυχίας.

Διαβάστε μόνοι σας τι αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο τύπου, που υπογράφεται από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Θύμιο Παπαευθυμίου: 

«Η Δημοτική Αρχή με διάφορα τεχνάσματα και συγκεκριμένα βάζοντας τη συνεδρίαση σε ώρα εργάσιμη, προσπάθησε να περιορίσει τη συμμετοχή συμβούλων της Αντιπολίτευσης (οι οποίοι βεβαίως εργάζονται), καθώς επίσης να μειώσει τη συμμετοχή των δημοτών και την ακροαματικότητα, μιας και το συμβούλιο έγινε σε ώρα κοινής ησυχίας...»

Δεν ξέρω για εσάς, σε εμάς πάντως, όταν διαβάσαμε την ανακοίνωση, μας ήρθε στο μυαλό ή εικόνα... Μεξικάνων να απολαμβάνουν τη μεσημεριανή τους σιέστα λόγω του τροπικού κλίματος της περιοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση