Η Δήμαρχος και τα "μύγδαλα" της κ. Ιωάννας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 16:09 Η Δήμαρχος και τα "μύγδαλα" της κ. Ιωάννας

Μια όμορφη εικόνα που έρχεται από το παρελθόν, μετέφερε μέσω των κοινωνικών δικτύων η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή.

«Και εκεί που πήζεις στη χαρτούρα, στους αριθμούς και τις αποφάσεις ακούγεται ένας ήχος....κοιτάς από το παράθυρο και η γλυκιά κυρία Ιωάννα σε μια γωνιά να σπάει και να καθαρίζει μύγδαλα» αναφέρει η Δήμαρχος που φαίνεται πως αναπολεί δικές της στιγμές του παρελθόντος.

Διαβάστε πώς περιγράφει η Αθανασία Στιβακτή αυτό που βλέπει από το παράθυρό της: «πόσο όμορφη εικόνα, πόσο νοσταλγική, τι ωραία ηρεμία, πόσο εύηχη ηχορύπανση είναι αυτή!!! Πόση ομορφιά και θετική ενέργεια από τα απλά πράγματα και κοιτάζοντας αυτή τη γυναίκα πόσες όμορφες αναμνήσεις από την Πάνω Πλατεία της Αμφίκλειας».

Όλες αυτές οι εικόνες.... από τον ήχο των αμυγδάλων της κυρίας Ιωάννας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση