Μια φιλία 35 χρόνων έγινε κουμπαριά!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 07:50 Μια φιλία 35 χρόνων έγινε κουμπαριά!

Μπορεί τις δύο φωτογραφίες να τις χωρίζουν 35 σχεδόν χρόνια, η φιλία όμως, όχι μόνο παραμένει αλλά επισφραγίζεται με μια κουμπαριά.

Η προσωπική σχέση του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού με τον Άρη Παναγή, όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό από τη φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, είναι πολύ παλιά αλλά τώρα πια περνά σε.... άλλο επίπεδο.

«Μετά από 35 (!) χρόνια φιλίας με τον Άρη, η κουμπαριά είναι φυσική κατάληξη μιας αδερφικής σχέσης» γράφει ο Περιφερειάρχης και εύχεται στον Άρη Παναγή και στη Στέλλα Δημάκη «να ζήσετε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι, φιλαράκια (και πλέον κουμπαράκια) μας! Σας αγαπούμε πολύ!», έγραψε στην ανάρτησή του ο Φάνης Σπανός.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση