Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα σήμερα στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 08:00 Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα σήμερα στη Λαμία

Που θα πάει και ποιους θα συναντήσει σήμερα Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας που επισκέπτεται τη Λαμία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, συνεχίζοντας το πρόγραμμα των περιοδειών σε όλη την Ελλάδα, θα επισκεφθεί τη Λαμία το πρωί της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου.

Μετά την περιοδεία του, την περασμένη εβδομάδα, στη Δυτική Μακεδονία και τη σύγκρουση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή για τις υποκλοπές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. θα βρεθεί στην περιοχή μας αύριο το πρωί και θα κάνει βόλτα στο κέντρο της πόλης θέλοντας να έρθει σε επαφή με τους πολίτες και να αφουγκραστεί το παλμό της αγοράς της Λαμίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, θα φτάσει στην Πλατεία Πάρκου στις 10:30 το πρωί και θα περιοδεύσει στην αγορά της Λαμίας για να καταλήξει στις 11:30 στο Εργατικό Κέντρο στην  Πλατεία Διάκου όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους παραγωγικών και συνδικαλιστικών φορέων της Φθιώτιδας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στη συνέχεια θα επισκεφθεί στις 12.45 το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και θα συζητήσει με επιστημονικούς και συνδικαλιστικούς φορείς των εργαζομένων.

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία θα ολοκληρωθεί με τη συνάντηση που θα έχει στη 1:30 το μεσημέρι με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών στο Πνευματικό - Διοικητικό Κέντρο  της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση