Νέα υποψηφιότητα για το Δήμο Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 08:12 Νέα υποψηφιότητα για το Δήμο Καμένων Βούρλων

Διαβάστε την ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γιάννη Πλατανιά για το Δήμο Καμένων Βούρλων.

               Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Πριν λίγες ημέρες και μετά από πρωτοβουλία μου, έγινε ανοικτή συζήτηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της λουτρόπολης, με θέμα τα αυτοδιοικητικά τεκταινόμενα.

Είχαν προηγηθεί ιδιαίτερες συζητήσεις μου με ένα βασικό πυρήνα ατόμων - εν δυνάμει στελεχών - που γνωρίζω αρκετά καλά και πιστεύω πως έχουμε παρόμοιες ιδέες και στέκονται προσηλωμένοι στο δόγμα πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο χτίσαμε το σπιτικό μας.

Στη συνάντηση αυτή και μετά από αναλυτική συζήτηση, αποφασίστηκε ομόφωνα αυτό που από αρκετό καιρό προετοιμάζαμε, σχεδιάζαμε, αυτό που από καιρό προγραμματίζουμε. Αποφασίστηκε η κάθοδός μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, με δικό μας αυτοδιοικητικό σχήμα. Οι συμμετέχοντες ομόφωνα με ανέδειξαν επικεφαλής του νέου σχήματος και με εξουσιοδότησαν να προχωρήσω στη σχετική ανακοίνωση. Το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα

               Με τον απαραίτητο σεβασμό προς όλους εσάς, αλλά και προς τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω, ανταποκρινόμενος τόσο στην επιτακτική ανάγκη για αλλαγή πορείας των τοπικών υποθέσεων που επιβάλλουν οι μελλοντικές προκλήσεις, όσο και στις θερμές και αυθόρμητες παραινέσεις σας ως πολίτες, για κάθοδό μου στον αυτοδιοικητικό στίβο, δηλώνω ότι αποδέχομαι την απόφαση-προτροπή σας και κατέρχομαι στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Καμένων Βούρλων.

               Με υπευθυνότητα, όραμα, συνέπεια και μεσομακροπρόθεσμη στοχοθέτηση, θα επιδιώξουμε εγώ και τα στελέχη του συνδυασμού που συγκροτείται, την κατάθεση μιας νέας βιώσιμης εναλλακτικής πρότασης τοπικής διακυβέρνησης που δεν θα απαντά ή θα θεραπεύει μόνο τοπικά προβλήματα και παθογένειες, αλλά με αποφασιστικότητα, πρόβλεψη, και προσαρμογή θα αντιμετωπίζει τις σύγχρονες και απρόβλεπτες συνθήκες ενός ταχύτατα μεταβαλλόμενου κόσμου.

               Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, ή απόφαση της υποψηφιότητας μου, είναι αποτέλεσμα πολύμηνων διεργασιών και ζυμώσεων με την ίδια την τοπική κοινωνία και τις δημιουργικές δυνάμεις της, σε συνάρτηση πάντα με την βαθιά πεποίθησή μου, ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να λειτουργεί με μοναδικό γνώμονα το συνολικό και συλλογικό συμφέρον των δημοτών. Μας ενώνουν πολλά, δε μας χωρίζει τίποτα!

               Η εν γένει στάση της ζωής μου στο τόπο που διαβιώ και βιοπορίζομαι, η μακρόχρονη δραστηριοποίηση μου κοινωνικά ως ενεργός πολίτης δεν μου επιτρέπει να εθελοτυφλώ ή να απέχω, από τις τοπικές υποθέσεις, την ώρα που υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας, ανεξαρτήτως ιδεολογικοπολιτικών πεποιθήσεων, με ιδέες, προτάσεις και λύσεις, αναζητούν διέξοδο κυβερνησιμότητας του δήμου μας με κύρια χαρακτηριστικά, την παραγωγή πολιτικής ισόρροπης ανάπτυξης, την διαφάνεια, την λογοδοσία, την κοινωνική πολιτική, και την προσβασιμότητα του πολίτη σε αναβαθμισμένες παρεχόμενες υπηρεσίες.

               Είμαστε ριζωμένοι σε τόπο ευλογημένο, με απίστευτο φυσικό κάλλος και συγκριτικά πλεονεκτήματα που πρέπει όχι μόνο ν' αναδεικνύονται ως παρακαταθήκη, αλλά ν αποτελούν την προστιθέμενη αξία που θα καρπωθούν και θα εξελίξουν οι νέες γενεές, τα ίδια τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Από κοινού μαζί με τους δημότες μας, με πράξεις και όχι μόνο λόγια, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε το μέλλον που αξίζει στο Δήμο μας.

Μετά τιμής

Ιωάννης Πλατανιάς
Υποψήφιος δήμαρχος Καμένων Βούρλων

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση