Όταν ο Γ. Οικονόμου είπε για το κοντοσούβλι της Αμφίκλειας σε Καμπουράκη-Στάθη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 13:50 Όταν ο Γ. Οικονόμου είπε για το κοντοσούβλι της Αμφίκλειας σε Καμπουράκη-Στάθη

Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου στις αποκριάτικες εκδηλώσεις της Αμφίκλειας και το παραδοσιακό κοντοσούβλι - Πως αντέδρασαν οι παρουσιαστές.

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Μπορεί η συζήτηση με τους Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη να κινήθηκε σε όλη την γκάμα της τρέχουσας επικαιρότητας, αλλά στο μενού υπήρχε και η Φθιώτιδα.

Ο Γιάννης Οικονόμου έπλεξε για ακόμη μία φορά το εγκώμιο του τόπου μας και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις αποκριάτικες εκδηλώσεις της Αμφίκλειας με το παραδοσιακό για την περιοχή μεγάλο κοντοσούβλι.

Δείτε το βίντεο:

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις για τις εκλογές που έρχονται, αλλά και για τα καυτά θέματα της επικαιρότητας.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Γιάννη Οικονόμου στο Open:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση