Ο Χρ. Σταϊκούρας για το οραματικό έργο της Ογκολογικής Κλινικής στο ΓΝ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 07:44 Ο Χρ. Σταϊκούρας για το οραματικό έργο της Ογκολογικής Κλινικής στο ΓΝ Λαμίας

Την Παρασκευή ο διαγωνισμός για το σημαντικό αυτό έργο το οποίο παίρνει «σάρκα και οστά», όπως δηλώνει ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Συνεχίζονται οι συντονισμένες, εντατικές προσπάθειες για το έργο «Ανέγερση νέου κτιρίου με Αμφιθέατρο για την επέκταση της Ογκολογικής Κλινικής και Ένταξη νέου Κέντρου Ακτινοθεραπείας, συμπεριλαμβανομένου του Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας», προϋπολογισμού 17 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Χρήστου Σταϊκούρα η 5η ΥΠΕ ενέκρινε τη διενέργεια Ανοικτής Διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής.

Η Απόφαση έγκρισης εστάλη στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), το οποίο με τη σειρά του ήδη την απέστειλε, ως όφειλε, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Την προσεχή Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023, αναμένεται να δημοσιευθεί ο Διαγωνισμός.

Το οραματικό αυτό έργο για τη Στερεά Ελλάδα, τη Φθιώτιδα και τη Λαμία, παίρνει «σάρκα και οστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση