Φθιώτιδα: Κλείνουν οι εκκρεμότητες στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 08:50 Φθιώτιδα: Κλείνουν οι εκκρεμότητες στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο

Κλείνουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι δυο εκκρεμότητες που υπάρχουν στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας, καλύπτοντας παράλληλα όσα κενά υπάρχουν πανελλαδικά στις γαλάζιες λίστες.

Υπενθυμίζεται ότι στη Φθιώτιδα, αυτοδίκαια, θα είναι εκ νέου υποψήφιοι οι τέσσερις εν ενεργεία βουλευτές: Οι υπουργοί Χρήστος Σταϊκούρας και Γιάννης Οικονόμου και οι βουλευτές Γιώργος Κοτρωνιάς και Ελένη Μακρή - Θεοδώρου, που κατέλαβε την έδρα του Θέμη Χειμάρα μετά την πρόσφατη παραίτησή του. 

Σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες του LamiaReport, έχει ήδη κλείσει η υποψηφιότητα μιας ακόμα γυναίκας που θα καταλάβει την μία από τις δύο κενές θέσεις στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο. Πρόκειται για την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας του Δήμου Λοκρών, Βασιλική Σίμου - Παλαιολόγου (επόμενη φωτογραφία).

Εκκρεμότητα όμως υπάρχει και με την υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή Θέμη Χειμάρα που έχει "ανοιχτή γραμμή" με το Μέγαρο Μαξίμου, αναμένοντας το πόρισμα της Οικονομικής Εισαγγελίας, ενώ έδωσε το παρόν και στην πρόσφατη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ από τα parapolitika.gr, το περιβάλλον του αναφέρει ότι ο πρώην βουλευτής δεν είχε και δεν έχει να φοβηθεί τίποτε, άλλωστε μετά την παραίτησή του είχε χαρακτηρίσει «καλοδεχούμενη» την έρευνα των Αρχών, και είχε πει ότι του προκαλεί ανακούφιση.

Σε περίπτωση, πάντως, που δεν επιβεβαιωθεί η επιστροφή του Θέμη Χειμάρα στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο, τότε τη θέση αυτή θα καταλάβει, όπως έχει αποκαλύψει εδώ και μήνες το LamiaReport, ο δικηγόρος και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κανέλλος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση