Ποιοι θα είναι υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία - Τα νέα ονόματα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 08:26 Ποιοι θα είναι υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία - Τα νέα ονόματα

Οι υποψήφιοι της ΝΔ στη Φθιώτιδα και τη Στερεά Ελλάδα - Όλα τα νέα ονόματα.

Στην ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της προχώρησε σήμερα η Νέα Δημοκρατία, στα οποία όμως δεν περιλαμβάνονται τα ονόματα των νυν βουλευτών που είναι αυτοδίκαια υποψήφιοι, 

Σημειώνεται ότι τα ψηφοδέλτια είναι ανανεωμένα κατά 50%, ενώ το 42% των 269 υποψηφίων που ανακοινώθηκαν είναι γυναίκες. Μια από αυτές είναι, όπως αποκάλυψε ήδη το LamiaReport, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας του Δήμου Λοκρών, καθηγήτρια Μαθηματικών Βασιλική Σίμου - Παλαιολόγου.
 
Στη Φθιώτιδα, αυτοδίκαια, θα είναι εκ νέου υποψήφιοι οι τέσσερις εν ενεργεία βουλευτές: Οι υπουργοί Χρήστος Σταϊκούρας και Γιάννης Οικονόμου και οι βουλευτές Γιώργος Κοτρωνιάς και Ελένη Μακρή - Θεοδώρου.
 
Το γεγονός ότι δεν ανακοινώθηκε το όνομα κάποιου άλλου υποψηφίου, οδηγεί στο συμπέρασμα πως την έκτη θέση του γαλάζιου ψηφοδελτίου θα καταλάβει ο Θέμης Χειμάρας.
 
Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα σήμερα, μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος του ΣΔΟΕ, ο πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υπογράμμιζε πως «η σκευωρία κατέρρευσε, η αλήθεια πάντοτε νικάει».
 
Στην υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα ανακοινώθηκαν τα παρακάτω ονόματα που θα πλαισιώσουν τους νυν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας:
 
Στην Εύβοια η δικηγόρος Κωνσταντίνα Καραμπατσωλη, ο οικονομολόγος Στυλιανός Καρβέλας, ο οικονομολόγος Φώτης Λαγός, η πρόεδρος του Συλλόγου "Πίστη" Αναστασία Σταματέα Βαρδουλάκη και η οδοντίατρος Παναγιώτα Τριγώνη.
 
Στη Βοιωτία ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, ο δικηγόρος Ελευθέριος Κτιστάκης, η εκπαιδευτικός Ασπασία Σίμου και η δικηγόρος Ευαγγελία Τζουβελεκη.
 
Στη Φωκίδα η δικηγόρος Ασπασία Μανδρέκα και ο δημοτικός υπάλληλος Ξενοφών Χασουρας.
 
Και στην Ευρυτανία η πλαστικός χειρουργός Θωμαΐς Οικονόμου και η αρχιτέκτων Μαρία Παπαϊωάννου.
 
Αναλυτικά όλα τα νέα ονόματα των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας εδώ:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση