Νέα πρόσωπα στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 09:16 Νέα πρόσωπα στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα

Μια μάχιμη δικηγόρος και ένας Πανεπιστημιακός στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα.

Σαράντα τρεις ημέρες απέμειναν ως τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου και, μετά την Νέα Δημοκρατία που ανακοίνωσε την Πέμπτη τους υποψήφιους, που θα πλαισιώσουν τους νυν βουλευτές, έφτασε η στιγμή και για το ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. να δώσει στη δημοσιότητα τα υπόλοιπα ονόματα του ψηφοδελτίου στη Φθιώτιδα.

Μπορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να είχε, πανελλαδικά, ανακοινώσει σχεδόν το 80% των ονομάτων, στη Φθιώτιδα, όμως, γνωρίζαμε μόνο τα τρία από τα έξι πρόσωπα που θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Κατά την αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής αναμένεται να επικυρωθούν τα ονόματα των δύο γυναικών και του ενός άνδρα που θα συμπληρώσουν αυτά νυν βουλευτή Γιάννη Σαρακιώτη, της Ιστορικού, Διδάσκουσας στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, Βασιλικής Λάζου και του δικηγόρου και Δημοτικού Συμβούλου Νίκου Πάπουτσα.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες του LamiaReport, λίγες μόνο ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων, αναφέρουν ένα όνομα που δεν είχε ακουστεί μέχρι τώρα, αυτό του Πανεπιστημιακού Θανάση Λουκόπουλου, που διδάσκει στο ίδιο τμήμα με τη σύζυγο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Μπέτυ Μπαζιάνα, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Επίσης έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα της Λαμιώτισσας δικηγόρου Αργυρώς Καράφερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση