Ο Χρήστος Σταϊκούρας σε περιοχές της Ανατολικής Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023 10:45 Ο Χρήστος Σταϊκούρας σε περιοχές της Ανατολικής Φθιώτιδας

Σε Παλαιοκερασιά, Αχινό, Ράχες, Γλύφα, Βαθύκοιλο, αλλά και με νεαρές μητέρες βρέθηκε την Κυριακή ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Σε περιοχές της Ανατολικής Φθιώτιδας βρέθηκε την Κυριακή (14/5), ο Υπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής της Π.Ε. Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία Χρήστος Σταϊκούρας.

Επισκέφθηκε την Παλαιοκερασιά, τον Αχινό, τις Ράχες, τη Γλύφα και το Βαθύκοιλο, όπου παρουσία των κατοίκων των περιοχών, συζήτησαν τους στόχους που επετεύχθησαν κατά την προηγούμενη τετραετία, αλλά και τους στόχους που τίθενται για την επόμενη μέρα.

Δείτε φωτογραφίες από την περιοδεία στην ανατολική Φθιώτιδα.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Χρήστος Σταϊκούρας συναντήθηκε με νεαρές μητέρες, με τις οποίες συζήτησε για τις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει η Κυβέρνηση για να τις στηρίξει, στον πολύπλευρο και ολοένα πιο κρίσιμο, πιο σύνθετο και πιο απαιτητικό ρόλο που έχει στις μέρες μας η Μητέρα.

Σήμερα και ώρα 19:30, θα πραγματοποιήσει Ομιλία για τους ετεροδημότες στην Αθήνα, στο Divani Caravel Hotel, στην αίθουσα Ολυμπία (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα).

Αύριο 16/5 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιήσει Ομιλία στον Δομοκό, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση