Με ποιον θα είναι υποψήφιος ο Μάκης Πρέντζας;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 08:25 Με ποιον θα είναι υποψήφιος ο Μάκης Πρέντζας;

Ο γνωστός Λαμιώτης οδοντίατρος αποφάσισε να ασχοληθεί και με τα Αυτοδιοικητικά και όπως μαθαίνουμε θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Λαμία.

Λιγότεροι από τρεις μήνες μας χωρίζουν από τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου και ο προεκλογικός "πυρετός" ανεβαίνει.

Στο Δήμο Λαμιέων, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ετοιμάζεται να παρουσιάσει την πρώτη "φουρνιά" υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία" την Τετάρτη 19 Ιουλίου στο χώρο της πλατείας Πάρκου.

Στο ψηφοδέλτιο που θα ανακοινώσει ο κ. Παπαϊωάννου θα περιλαμβάνονται και στελέχη που έχουν υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και πολλά νέα πρόσωπα με κέφι και όνειρα να προσφέρουν τις δυνάμεις τους για το καλό του Δήμου Λαμιέων.

Όπως μαθαίνουμε μεταξύ των νέων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ξεχωρίζει το όνομα του καταξιωμένου χειρουργού οδοντιάτρου, του Σεραφείμ (Μάκη) Πρέντζα, που απόδεχτηκε την πρόταση του Υποψηφίου Δημάρχου Πανουργιά Παπαϊωάννου, με τον οποίο άλλωστε, όπως είναι γνωστό, διατηρεί και φιλικές σχέσεις.

Ο Χειρουργός Οδοντίατρος Μάκης Πρέντζας, πατέρας ενός γιου 15 ετών, αφού ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στη Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση τις Μονάδες Υγείας, δραστηριοποιείται επαγγελματικά για περισσότερα από 20 χρόνια στην πόλη μας.

Για όσους δεν γνωρίζουν να θυμίσουμε ότι ο πατέρας του, φαρμακοποιός Τάκης Πρέντζας, διετέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων και υπήρξε στενός συνεργάτης του αείμνηστου Λάμπρου Παπαδήμα.

Επίσης το δικό της θετικό αποτύπωμα άφησε στην τοπική κοινωνία και την ιατρική κοινότητα και η μητέρα του Ρίτσα Πρέντζα, η οποία ήταν για πολλά χρόνια Διευθύντρια του Οδοντιατρικού Τμήματος στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση