Θανάσης Ντούζγος: Η ήρεμη δύναμη στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 16:09 Θανάσης Ντούζγος: Η ήρεμη δύναμη στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων

Το "Ευχαριστώ" του Θανάση Ντούζγου για την εμπιστοσύνη και το "κάλεσμα" για τη συνέχεια του ταξιδιού...

Η θέση του Αναπληρωτή Δημάρχου, ιδιαίτερα σε ένα μεγάλο Δήμο, είναι δύσκολη και απαιτητική, πολλές φορές μάλιστα αποδείχθηκε ... "ηλεκτρική καρέκλα".

Στο Δήμο Λαμιέων, μέχρι το 2019 δεν προβλέπονταν θέση Αναπληρωτή Δημάρχου.  Ήταν ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος που έκανε την κίνηση - έκπληξη και όρισε ως Αναπληρωτή του, το Θανάση Ντούζγο, ένα νέο επιστήμονα, Χειρουργό Οφθαλμίατρο και Γενικό Γραμματέα του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, ο οποίος εκλέχτηκε τότε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο Θανάσης, γιος του Δημήτρη και της Κυριακής Ντούζγου, είναι γέννημα – θρέμμα της Λαμίας, όπου επέστρεψε μετά τις σπουδές του για να ασκήσει το λειτούργημά του και να κάνει την οικογένειά του, παντρεμένος με τη μικροβιολόγο Μαρία Χονδρογιάννη και πατέρας 3 παιδιών.

Συγκαταβατικός, αγαπητός στους συναδέλφους του, άνθρωπος χαμηλών τόνων, αθόρυβος αλλά ουσιαστικός, κατάφερε να ανταποκριθεί με επάρκεια και να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο της αναπλήρωσης του Δημάρχου, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, που συνέβαλε καθοριστικά στη συνοχή της δημοτικής παράταξης.

Ο Θανάσης Ντούζγος, μπορεί να "βούτηξε στα βαθιά", όταν ανέλαβε την απαιτητική θέση του Αναπληρωτή Δημάρχου αποδείχθηκε όμως μια ήρεμη δύναμη που διεκδικεί στις 8 Οκτωβρίου την ψήφο των συμπολιτών του με την "Περήφανη Πόλη" του Θύμιου Καραΐσκου.

«Καθώς μπαίνουμε σε μια νέα φάση και προετοιμαζόμαστε για τις επόμενες δημοτικές εκλογές σας καλώ να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι μαζί. Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος: Η βελτίωση της πόλης μας και η δημιουργία ενός κοινωνικά δίκαιου και αειφόρου περιβάλλοντος για όλους μας. Με την εμπιστοσύνη και την συμβολή σας μπορούμε να συνεχίσουμε να προωθούμε τις ιδέες που μας ενώνουν και να κάνουμε τη διαφορά στον τόπο μας....», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ίδιος σε ανάρτησή του στο facebook.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση