Βιργινία Στεργίου: «Ο Δήμος Στυλίδας θρηνεί...»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 19:10 Βιργινία Στεργίου: «Ο Δήμος Στυλίδας θρηνεί...»

Το συλλυπητήριο μήνυμα της Δημάρχου Στυλίδας για την απώλεια των δύο παιδιών που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Λαμίας και της Ανατολικής Φθιώτιδας.

«Ο Δήμος Στυλίδας θρηνεί για τον πρόωρο και αναπάντεχο χαμό δύο νέων ανθρώπων, δύο δικών μας παιδιών, που έφυγαν τόσο αδόκητα από τη ζωή. Με βαθιά οδύνη και περισυλλογή προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε την τραγωδία που έπληξε την κοινωνία της Ανατολικής Φθιώτιδας. Ημέρα θλίψης που μας συγκλονίζει όλους.

Εκπροσωπώντας σύσσωμη τη Δημοτική Αρχή, το Δημοτικό Συμβούλιο και τους δημότες, εκφράζω τα βαθύτατά μου συλλυπητήρια στους γονείς και στις οικογένειες των νεαρών που τόσο πρόωρα «πέταξαν» από κοντά μας και έγιναν άγγελοι ανάμεσα στους αγγέλους.

Αυτή τη δύσκολη στιγμή συμπαραστεκόμαστε στο βαρύτατο πένθος τους και προσευχόμαστε να βρουν την εσωτερική δύναμη και το κουράγιο να αντέξουν τη μεγάλη δοκιμασία.

Ως ελάχιστη ένδειξη πένθους αναστέλλεται η συμμετοχή μας σε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του επόμενου τριημέρου».

Η Δήμαρχος Στυλίδας
Βιργινία Στεργίου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση