Χρήστος Γεωργίου: «Μαζί για μια Φθιώτιδα πιο δυνατή, πιο ανθρώπινη»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 09:15 Χρήστος Γεωργίου: «Μαζί για μια Φθιώτιδα πιο δυνατή, πιο ανθρώπινη»

Ο γνωστός γιατρός - χειρουργός Χρήστος Γεωργίου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, μας καλεί να συστρατευτούμε σε έναν κοινό αγώνα με τον Φάνη Σπανό για μια Φθιώτιδα πιο δυνατή, πιο ανθρώπινη, με ευκαιρίες και θέσεις εργασίας για τους πολίτες της και έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες και στις απαιτήσεις του σήμερα.

Διαβάστε την ανακοίνωση - κάλεσμα του Προέδρου του ΙΣΦ Χρήστου Γεωργίου:

Φίλες και φίλοι,

Από τον Απρίλιο του 2008 παρέχω τις ιατρικές μου υπηρεσίες στον Νομό ως Ιατρός, Χειρουργός του Νοσοκομείου της Λαμίας και ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας. Ουδέποτε τα χρόνια αυτά σταμάτησα να διακονώ την υγεία, πάντοτε με εντιμότητα, ειλικρίνεια και υπομονή.

Με πίστη στις Αυτοδιοικητικές αξίες και αρχές και με την πεποίθηση, πως η περιφερειακή διοίκηση μπορεί να αποτελέσει εργαλείο και προϋπόθεση για μια αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη στην Στερεά Ελλάδα και στην Φθιώτιδα, σας καλώ να συστρατευτούμε σε έναν κοινό αγώνα που θα στοχεύει σε μια Φθιώτιδα πιο δυνατή, πιο ανθρώπινη, πιο ευημερούσα, με ευκαιρίες και θέσεις εργασίας για τους πολίτες της, ανταγωνιστική και έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες και στις απαιτήσεις του σήμερα.

Σ’ αυτήν την προσπάθεια συμπορευόμαστε και στηρίζουμε τον Φάνη Σπανό ως τη μόνη αξιόπιστη και ικανή επιλογή για τη Στερεά, αλλά και ως εγγυητή προόδου και ευημερίας για την Φθιώτιδα.

Σας ζητώ να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας στις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτώβρη 2023 και να μας δώσετε τη δύναμη και την ευκαιρία να εργαστούμε και να προσφέρουμε έργο ανάπτυξης σε έναν τόπο με τόσες δυνατότητες και προοπτικές.

Χρήστος Γεωργίου
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδας
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση