Ο Γιώργος Κοτρωνιάς για την κόντρα Καραΐσκου - Παπαϊωάννου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 15:22 Ο Γιώργος Κοτρωνιάς για την κόντρα Καραΐσκου - Παπαϊωάννου

Διαβάστε τη δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κοτρωνιά και πρώην Δημάρχου Λαμιέων για τα όσα συμβαίνουν προεκλογικά στη Λαμία.

«Ως πρώην και επί πολλά χρόνια Δήμαρχος Λαμιέων και με πλήρη σεβασμό και εκτίμηση προς τους υποψηφίους για το Δήμο μας, επιθυμώ να κάνω μία αναφορά και να καταθέσω μία σκέψη μου

Κατά τα χρόνια της θητείας μου, επειδή και τότε όπως και τώρα η εικόνα των δημοσίων προσώπων έμπαινε και συνεχίζει μέσα από τα ΜΜΕ να μπαίνει στα σπίτια των συμπολιτών μας, στα σπίτια μας και επειδή την έβλεπαν και την βλέπουν οι συμπολίτες μας αλλά κυρίως τα παιδιά μας, πίστευα και προσπάθησα γι’αυτό, η εικόνα αυτή και προεκλογικά και κατά την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου να είναι μια εικόνα πολιτισμένη που να αξίζει στην πόλη μας και να εμπνέει κυρίως τη νέα γενιά.

Τα πολιτικά πρόσωπα και όταν δέχονται επιθέσεις που μπορεί να τις θεωρούν άδικες θα πρέπει με λόγο και επιχειρήματα να υπερασπίζονται την πολιτική τους ,τις επιλογές τους και τα όνειρα τους.
Από την δική τους στάση η κοινωνία παραδειγματίζεται και για το καλό και για το κακό.

Την δημοσίευση αυτή δεν την κάνω για να καθαγιάσω το παρελθόν, την κάνω γιατί πιστεύω ότι μεταφέρω το αίσθημα του μέσου Λαμιώτη και είμαι βέβαιος ότι όλοι οι υποψήφιοι θα το λάβουν υπό όψιν τους ώστε από δω και μπρος να τηρήσουν ευλαβικά τις αρχές της Δημοκρατίας και του διαλόγου, γιατί αυτές οριοθετούν τον πολιτικό πολιτισμό που αξίζει στη Λαμία στους κατοίκους της και στην ιστορία της».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση