O Απόστολος συναντά τον Απόστολο!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 07:30 O Απόστολος συναντά τον Απόστολο!

Ο γνωστός και δραστήριος αυτοκινητιστής Απόστολος Αγγελακόπουλος είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Απόστολο Γκλέτσο.

O Απόστολος Αγγελακόπουλος είναι επαγγελματίας αυτοκινητιστής από το 1998, έχει υπάρξει πρόεδρος και αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών Φορτηγών Λαμίας και περιχώρων της ομοσπονδίας Θεσσαλίας-Στερεάς και Δυτικής Μακεδονίας.
 Από το 2018 είναι αντιπρόεδρος του πανελλήνιου συνδικάτου χερσαίων εμπορευματικών μεταφορών.

Ο Απόστολος γεννήθηκε στην Παναγιά Δομοκού και είναι μόνιμος κάτοικος Λαμίας.

« Στις επερχόμενες εκλογές της Κυριακής 8 Οκτώβρη είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την "Ενωτική Περιφερειακή κίνηση για τη Στερεά Ελλάδα" του Απόστολου Γκλέτσου.

Μεγάλος μας στόχος να ανακόψουμε το κλίμα ερήμωσης των χωριών και των πόλεων μας να λάβουμε άμεσα μέτρα για την αύξηση του πληθυσμού της Περιφέρειας και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης.
Να κάνουμε ότι είναι δυνατόν να παραμείνουν οι νέοι στον τόπο μας και αυτό σημαίνει ανάπτυξη των υποδομών μας,νοικοκυροσύνη, διαφάνεια και λογοδοσία της περιφερειακής αρχής απέναντι στους πολίτες.

Σεβασμός στον κόπο τους και στον τόπο.

  • Πρέπει να δημιουργηθεί ένα νέο σχέδιο και νέα δομή πολιτικής προστασίας υπό την άμεση επίβλεψη του Περιφερειάρχη, στηριζόμενα στην πρόληψη την ανάπτυξη των έργων και παρεμβάσεων προστασίας μέσω των προγραμματικών συμβάσεων με τους δήμους, το δασαρχείο και τις συναρμόδιες υπηρεσίες.
  • Να σχεδιαστεί και να χρηματοδοτηθεί η ολοκληρωμένη εκμετάλλευση του σπερχειού και η ολοκληρωμένη ανάπτυξη υποδομών αγροτικής ανάπτυξης, προστασία της κτηνοτροφίας και η ευρεση τρόπων αντιμετώπισης της ακρίβειας στις ζωοτροφές και της κάθε είδους απειλής για τους κτηνοτρόφους των ορεινών περιοχών.
  • Να αναβαθμιστεί η Πανελλήνια Έκθεση της Λαμίας και να ηγηθεί της προβολής και της ανάπτυξης της Στερεάς Ελλάδας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.
  • Να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις της Φθιώτιδας με τη διεκδίκηση αυξημένων πόρων να δημιουργήσουμε δια μεταφορικά εμπορευματικά κέντρα διεθνούς εμβέλειας.
  • Να φτιάξουμε πάρκα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.
  • Να ενισχύσουμε την ανάπτυξη όλων των λιμανιών μας να ενισχύσουμε και να στηρίξουμε την αναβάθμιση και την λειτουργία των υπεραστικών συγκοινωνιών μας να ενισχύσουμε τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια να διεκδικήσουμε την υλοποίηση του προαστιακού σιδηροδρόμου μέχρι τη Λαμία.

Αυτές και άλλες πολλές είναι οι πρωτοβουλίες και οι προτεραιότητες του συνδυασμού μας, είναι προφανώς απόλυτα αναγκαίες και απόλυτα ρεαλιστικές.

Με σχέδιο και καθαρά χέρια για να διώξουμε τους γόνους και τους επαγγελματίες της πολιτικής.

Μαζί θα τα καταφέρουμε!»

Απόστολος Αγγελακόπουλος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Αντ/δρος Πανελλήνιου Συνδικάτου Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση