Η περίπτωση του Γιάννη Πλατανιά στα Καμένα Βούρλα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 23:23 Η περίπτωση του Γιάννη Πλατανιά στα Καμένα Βούρλα

Μέχρι την περασμένη άνοιξη, ο Γιάννης Πλατανιάς ήταν περισσότερο γνωστός ως επιτυχημένος επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης και του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή των Καμένων Βούρλων και λιγότερο ως υποψήφιος δήμαρχος.

Λίγοι περίμεναν ότι ένας άνθρωπος της αγοράς, χωρίς μεγάλη πολιτική εμπειρία, θα μπορούσε να χτυπήσει στα ίσια τον δήμο. Το σκηνικό άρχισε σιγά σιγά να αλλάζει με την επίσημη ανακοίνωση του ονόματος και της διακήρυξης του συνδυασμού του «Δημοτών Αρχή», τον περασμένο Ιούνιο και τη σταδιακή ανακοίνωση υποψηφίων συμβούλων.

Το μεγάλο "μπαμ" για τον Γιάννη Πλατανιά έγινε δύο μήνες μετά, όπου με μια ομολογουμένως εντυπωσιακή εκδήλωση, μπήκε δυναμικά στην κούρσα και καθιερώθηκε ως βασικός «παίκτης» για τη διεκδίκηση της δημαρχίας. Μπήκε στην επίσημη προεκλογική περίοδο με ένα ψηφοδέλτιο 106 υποψηφίων συμβούλων και έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει μεγάλες συγκεντρώσεις τόσο στα Καμένα Βούρλα, όσο και στον Άγιο Κωνσταντίνο και στον Μώλο.

Στις ομιλίες και στις συνεντεύξεις του, προτάσσει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στο προφίλ του επιχειρηματία, όπως «οργάνωση, μεθοδικότητα, στοχοπροσήλωση» και επιμένει ότι ήρθε η ώρα των ενεργών πολιτών απέναντι στους «επαγγελματίες πολιτικούς», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Στην ομιλία του στον Μώλο, εξέφρασε τη βεβαιότητά για τη νίκη, λέγοντας ότι «η Δημοτών Αρχή θα είναι πλειοψηφική δύναμη και αυτήν την Κυριακή και όσες Κυριακές χρειαστούν».

Κανείς δεν γνωρίζει αν θα τα καταφέρει, αλλά ούτως ή άλλως πλέον «Κυριακή κοντή γιορτή».   

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση