Ειρήνη Σόλια: Η λέξη «Ευχαριστώ» είναι πολύ μικρή για να εκφράσει το μέγεθος της ευγνωμοσύνης μου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 10:27 Ειρήνη Σόλια: Η λέξη «Ευχαριστώ» είναι πολύ μικρή για να εκφράσει το μέγεθος της ευγνωμοσύνης μου

Η φιλόλογος - γλωσσολόγος Ειρήνη Σόλια εξελέγη πρώτη σε ψήφους (2.346) από τις γυναίκες και δεύτερη σε όλο το Συνδυασμό του Πανουργιά Παπαϊωάννου.

«Προτεραιότητά μου, να πάμε όλοι μαζί τη Λαμία μας Ψηλά, εκεί που μας αξίζει...», αναφέρει στο ευχαριστήριο μήνυμα της η νέα Δημοτική Σύμβουλος Ειρήνη Σόλια.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της ευχαριστήριας ανακοίνωσης:

«Στις 8 Οκτωβρίου μου δώσατε ψήφο εμπιστοσύνης κι ευθύνης να εκπροσωπήσω τη φωνή σας  στον Δήμο Λαμιέων.

Η λέξη «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» είναι πολύ μικρή για να εκφράσει το μέγεθος της ευγνωμοσύνης μου για την τεράστια στήριξή σας η οποία με κατέταξε πρώτη γυναίκα σε ψήφους στην εκλογική μου περιφέρεια . Με την ψήφο σας μου αποδεικνύετε έμπρακτα , για μια ακόμη  φορά, την αγάπη και την εκτίμηση στο πρόσωπό μου.

Δεσμεύομαι ηθικά να φανώ αντάξια της τεράστιας αυτής  αγάπης που μου δείξατε με την εκλογική σας προτίμηση και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις , με συνέπεια, εργατικότητα και υπευθυνότητα για το καλό του Δήμου μας.

Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τον επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ανάπτυξη για τη Λαμία» και νεοεκλεγμένο  δήμαρχο Πανουργιά Παπαϊωάννου  για την τιμή που μου έκανε να βρίσκομαι δίπλα του, σ’ αυτή  την εκλογική αναμέτρηση, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος αλλά και να εκφράσω τον σεβασμό μου προς όλους τους συνυποψήφιους μου  για τον έντιμο  προεκλογικό αγώνα που δώσαμε.

Προτεραιότητά μου, να πάμε όλοι μαζί τη Λαμία μας Ψηλά , εκεί που μας αξίζει!

Ειλικρινά , Σας ευχαριστώ όλες και όλους από καρδιάς !»

Ειρήνη Σόλια
Φιλόλογος - Γλωσσολόγος
Δημοτική Σύμβουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση