Έλενα Φιντιάνη: «Ευχαριστώ την πόλη που με αγκάλιασε σαν δικό της παιδί»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 17:15 Έλενα Φιντιάνη: «Ευχαριστώ την πόλη που με αγκάλιασε σαν δικό της παιδί»

 Διαβάστε το ευχαριστήριο μήνυμα της Έλενας Φιντιάνη, η οποία για μόλις 10 ψήφους, δεν εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος και είναι η πρώτη επιλαχούσα από τον Συνδυασμού του Πανουργιά Παπαϊωάννου.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσοι με ψήφισαν στις Αυτοδιοικητικές εκλογές και να δηλώσω την ευγνωμοσύνη μου για όλα τα τηλεφωνήματα και μηνύματα ειλικρινούς αγάπης που δέχομαι από τους δημότες μιας πόλης που δεν με γέννησε, αλλά που με έχει αγκαλιάσει και με έχει κάνει να νιώθω αληθινή Λαμιώτισσα εδώ και χρόνια!

Η είσοδός μου στο δημοτικό συμβούλιο κρίθηκε στις δέκα (10) μόλις ψήφους καθώς για μέρες ήμουν αυτήν που εκλεγόταν ως 17η ωστόσο η τελική ενσωμάτωση σταυρών με έφερε στην τιμητική 18η θέση ως πρώτη αναπληρωματική Δημοτική Σύμβουλο Λαμιέων.

Οι συνολικά 966 ψήφοι προέρχονται εξολοκλήρου από φίλους και τις οικογένειες τους, γυναίκες που διέκριναν σε εμένα την θέληση μου για πρόσφορα, απλούς γνωστούς που πείστηκαν για τις ικανότητες μου και το τι μπορώ να κάνω, αλλά και από άτομα που δεν γνωρίζω προσωπικά κι όμως με επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω, διότι θεωρώ πως επικοινώνησα την πίστη μου στον επικεφαλής και νέο δήμαρχο Λαμιέων, κ. Παπαϊωάννου μιλώντας με επιχειρήματα και με προτάσεις.

Το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό για εμένα εάν μπορούσαν να με ψηφίσουν οι γονείς μου, τα αδέρφια και οι συγγενείς μου, οι συμμαθητές αλλά και οι συνάδελφοι μου εκπαιδευτικοί από το νομό Βοιωτιας όπου και υπηρετώ. Ενδεχομένως όμως, δεν θα ήταν τόσο σπουδαίο γιατί αυτοί οι 966 σταυροί είναι η πραγματική και καθαρή βούληση των δημοτών για ανάγκη αλλαγής σε πρόσωπα και σε νοοτροπίες. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου γιατί μου χάρισαν μοναδικές στιγμές και νιώθω πολύ περήφανη. Υπόσχομαι πως θα συνεχίσω να τιμώ την εμπιστοσύνη τους καταρχήν με το να τους κοιτώ καθαρά στα μάτια όπως καθαρά και τίμια πορεύτηκα μόνη μου σε αυτόν τον αγώνα.

Ευχαριστώ δημόσια τον κ. Παπαϊωάννου για την πρόταση που μου έκανε και που με ήθελε ουσιαστικά δίπλα του σε αυτήν την προσπάθεια. Του εύχομαι υγεία γιατί μόνο αυτό χρειάζεται προκειμένου να ανταπεξέλθει στα νέα του καθήκοντα μιας και είναι ένας πολύ άξιος και ικανός άνθρωπος με φοβερή διορατικότητα. Ιδιαίτερα όμως ευχαριστώ τον σύζυγο μου, Αυγέρη Κολτούκη, για την πίστη του σε εμένα γιατί με στηρίζει πάντα εμπράκτως και ουσιαστικά! Χωρίς εκείνον τίποτα από όσα έχω καταφέρει στη ζωή μου δεν θα ήταν το ίδιο. Και φυσικά τις κόρες μου, Πηνελόπη και Ελευθερία, για την υπομονή και τη βοήθειά τους. Πάντα θα καταθέτω στον δημόσιο διάλογο προτάσεις που θα αφορούν στην οικογένεια γιατί για μένα είναι το ζωτικό κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας.     

Επίσης, πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Προσωπικά πιστεύω πολύ στον άνθρωπο και στο τι αποτύπωμα αφήνει ο καθένας μας στη ζωή.

Εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία σε όλη τη σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Να πορεύονται όλοι με εντιμότητα, έμπνευση και με γνώμονα το κοινό καλό αφήνοντας έξω τα προσωπικά οφέλη ώστε η πόλη αλλά και η κοινωνία μας να προοδεύσουν και να αποκτήσουν τη δυναμική που τους αξίζει».

Με ειλικρινή και αληθινή εκτίμηση,

Έλενα Φιντιάνη - Κολτούκη 
Εκπαιδευτικός

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση