Λαμία: Κάποιοι βιάστηκαν να "ράψουν" κοστούμια Αντιδημάρχων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 08:16 Λαμία: Κάποιοι βιάστηκαν να "ράψουν" κοστούμια Αντιδημάρχων

Μπορεί κάποιοι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στο Δήμο Λαμιέων να κάνουν ήδη "πρόβα" το κοστούμι ή το ταγιέρ του Αντιδημάρχου, το πιθανότερο είναι όμως πως θα υπάρξουν εκπλήξεις.

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα πρέπει να περιμένουν στο Δήμο Λαμιέων προκειμένου να πληροφορηθούν τα ονόματα των Δημοτικών Συμβούλων που θα αναλάβουν θέσεις Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Συμβούλων, παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν εσχάτως και ήθελαν τον νέο Δήμαρχο Πανουργιά Παπαϊωάννου να έχει καταλήξει στις αποφάσεις του για τις θέσεις ευθύνης της νέας Δημοτικής Αρχής.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες του LamiaReport, σημειώνουν πως ο μόνος που φέρεται σίγουρος αυτήν τη στιγμή και θα προταθεί για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι ο Μάκης Πρέντζας, ενώ οι υπόλοιποι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας θα πρέπει να περιμένουν έως ότου αναρτηθούν στη Διαύγεια τα ονόματα που θα αναλάβουν θέσεις Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων.

Έως την Παρασκευή λοιπόν που, όπως μαθαίνουμε, θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις, καλό θα είναι οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι να μην προβάρουν τα κοστούμια ή τα ταγιέρ τους γιατί μπορεί να υπάρξουν και εκπλήξεις...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση