Ο Μάκης Πρέντζας είναι ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 09:16 Ο Μάκης Πρέντζας είναι ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Αντιπρόεδρος η Νάγια Φαρδή και Γραμματέας η Μαρία Ξηρομερίτη.

Ο Μάκης Πρέντζας είναι ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων, όπως προέκυψε από την ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (5/1) στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ «Λάμπρος Παπαδήμας», μετά από σχετική πρόταση του νέου Δημάρχου Πανουργιά Παπαϊωάννου, η οποία και έτυχε ευρείας πλειοψηφίας.

Συγκεκριμένα ο κ. Πρέντζας έλαβε 33 ψήφους από τους συναδέλφους του της πλειοψηφίας και της παράταξης του Ευθύμιου Καραΐσκου, ενώ η παράταξη του Βασίλη Κυριακάκη, δήλωσε «παρών» για «λόγους αρχής» απέναντι «στο δημαρχοκεντρικό μοντέλο που επιβάλλει η Κυβέρνηση στην Αυτοδιοίκηση».

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Πρέντζας μετα την εκλογή του:

Αντιπρόεδρος, μετά από πρόταση της μείζονος μειοψηφίας, εκλέχθηκε η Νάγια Φαρδή και Γραμματέας, από την πλευρά και πάλι της πλειοψηφίας, καθώς για τους ίδιους παραπάνω λόγους δεν πρότεινε ο κ. Κυριακάκης, εκλέχθηκε η Μαρία Ξηρομερίτη. Και οι δύο κυρίες συγκέντρωσαν από 33 ψήφους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση