Παρουσιάζεται στη Θήβα αύριο ο Στέφανος Κασσελάκης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 15:38 Παρουσιάζεται στη Θήβα αύριο ο Στέφανος Κασσελάκης

Ετοίμασε τις βαλίτσες, κουρεύτηκε, ξυρίστηκε και από αύριο και για 20 μέρες ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης θα φοράει τα χακί στο στρατόπεδο της Θήβας. 

Δημοσίευσε, μάλιστα, βίντεο στο TikTok με την επίσκεψή του στο κουρείο, όπου κουρεύτηκε και ξυρίστηκε πριν το ταξίδι για τη Θήβα. Το βίντεο ξεκινάει με την σκυλίτσα του, Φάρλι, η οποία τον συνόδευσε, με τον κ. Κασσελάκη να λέει «θα μου λείψει πολύ». Ερωτώμενος πώς θα κόψει τα μαλλιά του, απαντά «ΣΥΡΙΖΑ», σχολιάζοντας χιουμοριστικά πως ήταν έναν «dad joke».

Επίσης, σχολιάζει πάλι με χιούμορ πως η χωρίστρα στα μαλλιά «πάει στα αριστερά, όπως και η καρδιά». Τέλος, του έβαλαν και το γνωστό τραγούδι «είμαι φίνο φανταράκι».

Δείτε το βίντεο:

 

@skasselakis

48 ώρες. Μετράμε αντίστροφα

♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Kasselakis


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΒΗΜΑτοδότη, ο κ. Κασσελάκης ζήτησε να μην υπάρχει σε αυτόν ειδική μεταχείριση, να τον αντιμετωπίσουν όπως τους άλλους νεοσύλλεκτους, δηλαδή εγερτήριο στις 6 π.μ., αναφορά, ξύρισμα, γυμναστική, στίβος μάχης , ότι κάνει δηλαδή ένας νεοσύλλεκτος.

Δεν γνωρίζω εάν θα κάνει και «νούμερα» θαλαμοφύλακα, όπως κάνουν όλοι οι νεοσύλλεκτου, πάντως σκοπιά, αφού δεν θα έχει ορκισθεί, δεν το βλέπω.

Μετά την ορκωμοσία θα πάρει και πέντε ημέρες άδεια τις οποίες και δικαιούται και αμέσως μετά… απολύεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση