Παρουσιάστηκε στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης - “Περήφανος που υπηρετώ την πατρίδα μας”

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 20:16 Παρουσιάστηκε στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης - “Περήφανος που υπηρετώ την πατρίδα μας”

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, λίγη ώρα αφότου παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα.

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα παρουσιάστηκε, το απόγευμα της Παρασκευής, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία.

Με αφορμή τη στράτευσή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε στις κάμερες πως «είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ για να υπηρετήσω την πατρίδα μου, τη χώρα που αγαπώ, ως ένας απόδημος που έχει επιστρέψει για να προσφέρει στον τόπο του».

«Είμαι υπερήφανος για τη χώρα μου, αλλά όχι για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μου» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγη ώρα μετά την παρουσίασή του, δε, ο κ. Κασσελάκης έκανε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας: «Σημαντική ημέρα για κάθε Έλληνα. Πόσο μάλλον για εμένα, ένα «παιδί της Ομογένειας». Περήφανος που υπηρετώ την πατρίδα μας – έστω για λίγες εβδομάδες. Όμως έχω αποφασίσει να την υπηρετώ για όλη μου τη ζωή».

Παρέθεσε, δε, σχετικές φωτογραφίες έξω από το στρατόπεδο.

Φωτογραφίες από την παρουσίαση του Στέφανου Κασσελάκη

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση