Ο Αντώνης Καρακούσης από τη Φθιώτιδα στο τιμόνι της "Ελευθεροτυπίας"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 11:18 Ο Αντώνης Καρακούσης από τη Φθιώτιδα στο τιμόνι της "Ελευθεροτυπίας"

Στο δημοσιογράφο Αντώνη Καρακούση, που κατάγεται από το Δομοκό, φέρεται να καταλήγει για τη θέση του επικεφαλής της νέας «Ελευθεροτυπίας» η ιδιοκτησία της Alter Ego.

Στο Δομοκίτη, παλαίμαχο δημοσιογράφο Αντώνη Καρακούση φέρεται, σύμφωνα με το ieidiseis.gr, να καταλήγει η «μπίλια» για τη θέση του επικεφαλής της νέας «Ελευθεροτυπίας», που θα κυκλοφορήσει υπό την ιδιοκτησία της Alter Ego.

O εκδοτικός όμιλος έκανε και κρούσεις σε δημοσιογράφους «εκτός των τειχών», αλλά δεν υπήρξε μεγάλη προθυμία. Πάντως, ο αρχικός στόχος η εφημερίδα να είναι στα περίπτερα πριν από τις ευρωεκλογές παραμένει και η εφημερίδα βρίσκεται σε φάση σχεδιασμού.

Αν ο στόχος δεν επιτευχθεί, τότε η ημερομηνία έκδοσης θα μεταφερθεί για το φθινόπωρο. Επίσης, το project αναμένεται να στηριχθεί κυρίως σε δημοσιογράφους που ήδη εργάζονται σε άλλα Μέσα της Alter Ego, με μικρές προσθήκες από την παλιά «Ελευθεροτυπία» και κάποιες υπογραφές από την «Εφ.Συν».

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Αντώνης Καρακούσης δεν είναι η πρώτη φορά που εργάζεται στην «Ελευθεροτυπία», μιας και ο συμπατριώτης μας άρχισε τη δημοσιογραφική του καριέρα το 1983 από την ιστορική εφημερίδα, ειδικευόμενος μάλιστα στο οικονομικό ρεπορτάζ.

Ο Αντώνης Καρακούσης γεννήθηκε το 1957 στην Τσεχοσλοβακία, αλλά μεγάλωσε στο Δομοκό, όπου τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση