Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη Αγορά από το Σύλλογο Γυναικών Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 12:42 Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη Αγορά από το Σύλλογο Γυναικών Καμένων Βούρλων

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου.

Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη Αγορά διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Καμένων Βούρλων το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, από τις 10:30 έως τις 21:00, στο καφέ «Φλοίσβος» στα Καμένα Βούρλα.

«Ο Σύλλογός μας από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται την στήριξή μας και την βοήθειά μας. Χειροποίητες κατασκευές, σπιτικά λικέρ, γλυκά κ.ά θα σας ταξιδέψουν στο Πνεύμα των Χριστουγέννων.

Φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι θα χαρίσετε στους αγαπημένους σας υπέροχα Χριστουγεννιάτικα δώρα. Θα χαρούμε να είστε δίπλα μας στην προσπάθειά μας αυτή. Η στήριξή σας είναι πολύτιμη. Θα προσφέρετε χαμόγελα στους συνανθρώπους μας και θα απολαύσετε μια ημέρα γιορτής», αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση