Το φημισμένο κοντοσούβλι - γίγας της Αμφίκλειας καρέ - καρέ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 09:24 Το φημισμένο κοντοσούβλι - γίγας της Αμφίκλειας καρέ - καρέ

Ιστορικά τρακτέρ παρέλασαν μαζί με τους καρναβαλιστές…

Το αποκορύφωμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Αμφίκλεια σήμερα {26.02} ήρθε με το τεράστιο κοντοσούβλι [130 μέτρα] και τις όμορφες παράλληλες εκδηλώσεις (παρέλαση αποκριάτικων αρμάτων με παιδιά, συλλόγους, φορείς κτλ.) μπροστά σε πολύ κόσμο, (επώνυμο – ανώνυμο,) επισκέπτες και ντόπιους.

Όλη αυτή η κοπιαστική αλλά εξαιρετική δημιουργία ήταν αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας Εθελοντών, Συλλόγων, Χορηγών και Δημοτικής αρχής [αιρετοί & εργαζόμενοι] σε άριστο βαθμό, όπως η τοπική κοινωνία γνωρίζει και υλοποιεί, όταν χρειάζεται.

Το κλου της ημέρας αποτέλεσε η παρέλαση συντηρημένων με μεράκι παλιών τρακτέρ, παρουσιάζοντας μέρος από την αγροτοβιομηχανική ιστορία της γεωργικής κωμόπολης.  Καλή Σαρακοστή.  

Δ.Ι.Καλπύρης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση