Λαμία: Έκθεση αγιογραφίας στον πολυχώρο Genesis Art - Eco Synergy

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 11:09 Λαμία: Έκθεση αγιογραφίας στον πολυχώρο Genesis Art - Eco Synergy

Εγκαίνια έκθεσης: Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 στις 19.00 μ.μ. - Διάρκεια έκθεσης: από 22 Δεκεμβρίου 2023 έως και 30 Ιανουαρίου 2024.

Τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, η Genesis Art-Eco Synergy παρουσιάζει μία μεγάλη συγκεντρωτική έκθεση αγιογραφίας με τον τίτλο: «Των Αγίων ο χορός». Η έκθεση περιλαμβάνει ποικίλα έργα αγιογραφίας με αναπαραστάσεις βυζαντινής τεχνοτροπίας. Τα εγκαίνια θα λάβουν χώρα στον πολυχώρο Genesis Art-Eco Synergy Αθ. Διάκου 23 Λαμία, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 στις 19.00 μ.μ.

Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί σε μία ολοκληρωμένη σειρά βυζαντινών εικόνων διαφορετικών αναπαραστάσεων, μεγεθών, υλικών και τεχνικών. Σκοπός της έκθεσης είναι η σύνδεση της χριστιανικής πίστεως με την καθημερινή ζωή, μέσα από την απλότητα της αγιογραφικής απεικόνισης-τέχνης, με αφορμή την περίοδο της γιορτής των Χριστουγέννων.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας.

Η έκθεση θα είναι διαθέσιμη στο κοινό από 22 Δεκεμβρίου 2023 έως και 30 Ιανουαρίου 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση