Στη Φθιώτιδα την Κυριακή ο τερματισμός του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 08:47 Στη Φθιώτιδα την Κυριακή ο τερματισμός του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Ελευθεροχώρι - Ρεγγίνι - Ελάτεια…

Με τρεις ειδικές διαδρομές στα βουνά της Φθιώτιδας, ολοκληρώνεται την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου το «Ράλλυ των Θεών».

Ο αγώνας περιλαμβάνει μία από τις ομορφότερες ειδικές διαδρομές στο Ελευθεροχώρι, η οποία μάλιστα θα γίνει δύο φορές (ΕΔ 14 & 16) και την ειδική Ελάτειας - Ρεγγίνι.

Κλασικές και οι δύο Ακροπολικές διαδρομές, η πρώτη αποτελεί και τη Wolf Power Stage. Ξεκινώντας έξω από το Ελευθεροχώρι, ανηφορίζει σχετικά γρήγορα μέχρι την πρώτη λίμνη (η οποία δεν έχει νερό) και μετά μπαίνει στο δάσος, σε ένα πολύ στενό κομμάτι μέχρι τη διασταύρωση της Δριμαίας. Από εκεί ο δρόμος γίνεται πάρα πολύ γρήγορος μέχρι το ύψος της δεύτερης λίμνης (χωρίς νερό). Έπειτα από περίπου 1,50 χλμ. γίνεται και πάλι πολύ στενός.

SS 14-16 ELEFTHEROHORI + WOLF POWER STAGE

Μήκος: 16,90 χλμ.

Ωράριο κλεισίματος διαδρομής: ΕΔ 14 - 06:05

ΕΔ 16 - 10:15

Πρώτο αυτοκίνητο: ΕΔ 14 0- 9:08

ΕΔ 16 - 13:18

Η 2η ειδική, ξεκινά 2,50 χλμ. επάνω από το χωριό Ελάτεια, προς Βασιλικά-Ρεγκίνι. Τα πρώτα 4,50 χλμ. είναι ανηφορικά, σε σχετικά καλό οδόστρωμα και με αρκετές φουρκέτες. Αυτό το κομμάτι το διαδέχεται ένα πολύ γρήγορο κατηφορικό, μήκους 2,0 χλμ., μέχρι να φτάσει σε αλλαγή πορείας (αριστερά) προς Ρεγκίνι. Σε 290 μέτρα περνάει από νερά, για να ξεκινήσει το τελευταίο, ιδιαίτερα τεχνικό κατηφορικό κομμάτι, μήκους περίπου 4,6 χλμ. μέχρι τον τερματισμό.

ΕΔ 15 ΕΛΑΤΕΙΑ-ΡΕΓΚΙΝΙ

Μήκος: 11,26 χλμ.

Ωράριο κλεισίματος διαδρομής: 07:08

Ωράριο πρώτου αυτοκινήτου: 10:11

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση