Εντυπωσιακή τούμπα αγωνιστικού στη Wolf Power Stage Ελευθεροχωρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 08:48 Εντυπωσιακή τούμπα αγωνιστικού στη Wolf Power Stage Ελευθεροχωρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τις ατυχίες που είναι μέσα στο πρόγραμμα ενός αγώνα Ράλλυ ειδικά τόσο σκληρού και απαιτητικού όπως το "Ράλλυ των Θεών".

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 πρόσφερε πολλές συγκινήσεις με τις ανακατατάξεις του αλλά και εντυπωσιακές εικόνες ακόμη και αν τα αγωνιστικά δε βρισκόντουσαν... οριζόνται στο δρόμο τους!

Στην τελευταία - και φαρμακερή όπως αποδείχτηκε - ειδική του Ελευθεροχωρίου το πλήρωμα των Yohan ROSSEL και Valentin SARREAUD που βρισκόταν μέχρι εκείνη την ώρα στην 9η θέση της γενικής, βρέθηκε ανάποδα και κάπου εκεί ο αγώνας τελείωσε για το CITROEN C3.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση