Χάλκινη Πρωταθλήτρια Ευρώπης η 17χρονη Λαμιώτισσα Ρίτα Κίτσιου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 16:34 Χάλκινη Πρωταθλήτρια Ευρώπης η 17χρονη Λαμιώτισσα Ρίτα Κίτσιου

Χάλκινη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 21 ετών η Κίτσιου Αγορίτσα - Αρτεμία του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ  Φθιωτικό Αδάμαστο Πνεύμα που έγινε στα Τίρανα της Αλβανίας!

Τεράστια επιτυχία για την 17χρονή αθλήτρια στην κατηγορία της +73kg  κερδίζοντας στον 1ο αγώνα την αθλήτρια από τη Γερμανία 2-0 γύρους, η οποία αξίζει να σημειωθεί ειναι νούμερο 29 στην Παγκόσμια κατάταξη, όπως επίσης και τη Γαλλίδα αντίπαλο της με 2-0 γύρους, ενώ έχασε στις λεπτομέρειες με 2-1 γύρους από την Πολωνή αντίπαλό της, η οποία κατάφερε τελικά να πάρει την κατηγορία.

Παραμένοντας στην Αλβανία έπαιξε και στο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα G2 Albanian Open στην κατηγορία Γυναικών, κερδίζοντας άλλο ένα χάλκινο μετάλλιο, αλλά κυρίως κερδίζοντας πολύτιμους βαθμούς για την Παγκόσμια κατάταξη μιας και δε σταματάει εδώ...

Σε περίπου ένα μήνα η Κίτσιου Αγορίτσα Αρτεμία θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών με την Εθνική ομάδα που θα γίνει στο Μεξικό!

Ευχόμαστε καλη τύχη και δυναμη... και όλοι ελπίζουμε για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση