ΠΑΣ Λαμία: Έχει την παράδοση, έχει και την ψυχολογία και ζητάει τη νίκη κόντρα στον Ιωνικό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 16:02 ΠΑΣ Λαμία: Έχει την παράδοση, έχει και την ψυχολογία και ζητάει τη νίκη κόντρα στον Ιωνικό

Σημαντικό παιχνίδι στο γήπεδο της Νεάπολης για την ομάδα του Φέστα που θα έχει μαζί του και τον Ρόμανιτς…

Τον ουραγό της βαθμολογίας Ιωνικό αντιμετωπίζει απόψε στις 19:30’ στο γήπεδο της Νεάπολης ο ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα της Νίκαιας εξέπληξε δυσάρετσα με το άσχημο ξεκίνημά της με μόλις έναν βαθμό  στα έξι παιχνίδια, καθώς ήταν το καλύτερο σύνολο στο τελείωμα του προηγούμενου πρωταθλήματος με εκκωφαντική απόδοση ειδικά στα play outs (έξι νίκες και μία ισοπαλία)!

Αυτό δεν πρέπει να το παραβλέψουν οι φιλοξενούμενοι, καθώς το σύνολο που έχει κρατήσει ο Δημήτρης Σπανός αποκλείεται να ξέχασε την μπάλα που έπαιζε πριν μερικούς μήνες!

Από την άλλη για τη Λαμία το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει και μια πρόσθετη αξία, καθώς έρχεται χρονικά αμέσως μετά το πρώτο νικηφόρο και πριν την πολύ δύσκολη «τριάδα» αγώνων με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό εντός και τα εκτός έδρας με ΟΦΗ και Ολυμπιακό. Επιπλέον ένα ενδεχόμενο «τρίποντο» θα την απομάκρυνε από την τελευταία θέση 8 ολόκληρους βαθμούς και ίσως της έδινε προσωρινά ακόμη και την 8η θέση.

Στη φαρέτρα του Ιταλού τεχνικού της Λαμίας Τζιανλούκα Φέστα, προστέθηκε για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ο Λάζαρ Ρόμανιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή και είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι. Θυμίζουμε ότι ήταν ο παίκτης που σκόραρε και στο τελευταίο φετινό φιλικό της Λαμίας το οποίο ήταν μάλιστα απέναντι στον Ιωνικό (1-0 στο 20’).

Ο Ρόμανιτς είναι και η μοναδική αλλαγή στην 20αδα σε σχέση με το ματς με το Λεβαδειακό, ο οποίος πήρε τη θέση του τραυματία Νούνιες. Εκτός παραμένει και ο Καραμάνος, αλλά και οι Τζανετόπουλος, Γκέντσογλου και Μπάμπης.

Ειδικότερα η αποστολή είναι:

Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μπενίτες, Κορνέζος, Νούνιεζ, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Ασκόφσκι, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Μαρμεντίνι, Μποάτσι, Ρόμανιτς.

Σε επίπεδο προϊστορίας, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πέρυσι για 1η φορά σε επίπεδο Super League, με τη Λαμία σε 5 αγώνες, καθώς υπήρξε και η διπλή αναμέτρηση για το Κύπελλο αλλά και το έξτρα πρωτάθλημα των play outs, να μετρά τέσσερις νίκες και μία ήττα (στα κρίσιμα Play outs με την αήττητη του μίνι πρωταθλήματος).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση