Στο Νοσοκομείο Λαμίας και τους ογκολογικούς ασθενείς ο ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 08:42 Στο Νοσοκομείο Λαμίας και τους ογκολογικούς ασθενείς ο ΠΑΣ Λαμία

Μοίρασαν δώρα και έδωσαν ευχές…

Το ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Λαμίας επισκέφτηκαν το πρωί της Παρασκευής 16/12 οι παίκτες της Λαμίας.

Συγκεκριμένα, οι Τάσος Καραμάνος, Άνταμ Τζανετόπουλος και Γιώργος Σαραμαντάς, συνοδευόμενοι από τον φυσικοθεραπευτή του συλλόγου, Γιάννη Κεραμίδα και τον team manager Γιώργο Ζαγκανά, βρέθηκαν κοντά στους ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά γενναία.

Τους «κυανόλευκους» υποδέχτηκε ο Διοικητής του ΓΝ Λαμίας Ανδρέας Κολκυθάς, με τον Αναπληρωτή του Γιώργο Καραβάνα και στη συνέχεια τους ξενάγησε στην καινούργια ογκολογική πτέρυγα που ετοιμάζεται και συζήτησε αρκετή ώρα μαζί τους στο γραφείο του για τη λειτουργία του Νοσοκομείου αλλά και για την πορεία της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν συμβολικά δώρα στους ασθενείς αλλά και στο νοσηλευτικό προσωπικό, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και ευχήθηκαν σε όλους να έχουν δύναμη για να ξεπεράσουν γρήγορα τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση