Μείον δύο παίκτες στο ρόστερ της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 10:02 Μείον δύο παίκτες στο ρόστερ της Λαμίας

Συνεχίζεται η προετοιμασία για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης…

Χώρισαν οι δρόμοι της Λαμίας με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Όλιβερ Μπενίτεζ. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον υψηλόσωμο αμυντικό, με τις ευχές της για κάθε επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Ο Μπενίτεζ αγωνίστηκε μόνο σε δύο παιχνίδια ως αλλαγή προλαβαίνοντας να αγωνιστεί μόνο 5 λεπτά.

Επίσης η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοίνωσε τον δανεισμό του 26χρονου Κωνσταντίνου Προβυδάκη, στην ομάδα της Κηφισιάς. Ο Προβυδάκης ήταν από τους βασικούς της περσινής σεζόν πετυχαίνοντας και ένα γκολ στα κρίσιμα Play out κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα της Πελοποννήσου είναι ο επόμενος αντίπαλος της Λαμίας στο πρωτάθλημα για τη 16η αγωνιστική και η προετοιμασία συνεχίζεται. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχουν δικαίωμα συμμετοχής και οι νεοαποκτηθέντες Βασιλαντωνόπουλος, Μαρτίνεθ και Βέργος. Για τους δύο τελευταίους βέβαια υπάρχει το θέμα κατά πόσο είναι έτοιμοι να αγωνιστούν καθώς δεν έχουν παρά ελάχιστες μέρες που αποκτήθηκαν από το σύλλογο.

Για το ματς με τον Αστέρα, δεν υπάρχει κάποιος παίκτης τιμωρημένος, ενώ στις ποινές που ανακοινώθηκαν από τη Super League με τον προγραμματισμό απουσιών για τα επόμενα ματς, δηλώθηκε ο Γιώργος Μανούσος ώστε να απουσιάσει από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική (17η) στο «Αθανάσιος Διάκος».

Διαιτητές του παιχνιδιού Αστέρας Τρίπολης - Λαμία είναι ο Κωνσταντίνος Κατοίκος με βοηθούς τους Απτόσογλου, Σινιοράκη, 4ος: είναι ο Γκάμαρης και VAR ο Παπαπέτρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση