ΠΑΣ Λαμία: Η αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλλιθέα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 20:34 ΠΑΣ Λαμία: Η αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλλιθέα

Μόνο νίκη για πρόκριση και νέα αρχή στο πρωτάθλημα…

Την πρόκριση στην 7η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας διεκδικεί εκτός έδρας με αντίπαλο την Καλλιθέα η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη καλείται να κερδίσει ομάδα 2η; κατηγορίας για να περάσει στην επόμενη φάση, καθώς το πρώτο παιχνίδι στη Λαμία έληξε ισόπαλο 1-1.

Αν στον πρώτο αγώνα υπήρχε μια δικαιολογία για την απαράδεκτη εμφάνιση, τώρα δεν υπάρχει καμία. Η Λαμία καλείται να ξεπεράσει τις οποίες αδυναμίες της σε επίθεση και άμυνα και να περάσει στην επόμενη φάση, κάνοντας μια καινούρια αρχή και ενόψει πρωταθλήματος όπου έχει βυθιστεί στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Είναι απόλυτη ανάγκη η ομάδα  της Φθιώτιδας να αρχίσει να σκοράρει και να παίρνει αποτελέσματα, ώστε να αλλάξει η ψυχολογία και να μετρά πολύτιμους βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ στο Κύπελλο υπάρχει η χρυσή ευκαιρία να ξαναβρεθεί στην ημιτελική φάση.

Για τον επαναληπτικό με την Καλλιθέα ο Σάββας Παντελίδης έχει στη διάθεσή του και τους Σλίβκα, Ασκόφσκι, Μανούσο, ενώ από τους μικρούς έχει συμπεριλάβει Τρόπουλο και Λαμπρόπουλο.

Η αποστολή:

Τρόπουλος, Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μαρτίνεθ, Λαμπρόπουλος, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Ρόμανιτς.

Το παιχνίδι θα σφυρίξει ο Δημήτρης Καραντώνης του συνδέσμου Ημαθίας με βοηθούς τους Καραγκιζόπουλο και Χριστοδούλου (Ημαθίας). 4ος είναι ο Τσαγκαράκης (Χανίων), ενώ δεν υπάρχει η δυνατότητα VAR.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση