Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια των Playoffs της 9ης αγωνιστικής!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Μαΐου 2023 16:50 Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια των Playoffs της 9ης αγωνιστικής!

Κρίσιμο ΔΣ την Κυριακή…

Με απόφαση του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ. της Super League, σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ, αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της 9ης αγωνιστικής των Stoiximan Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών που είχαν οριστεί για την 7η Μαΐου 2023 και ώρα 20:00.

Επιπλέον ανακοινώθηκε ότι την Κυριακή, 7 Μαΐου 2023, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Αναβολή αγώνων ή/και αγωνιστικών ημερών και τυχόν επανορισμός αυτών, αναφορικά με την 9η και 10η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σε συνέχεια του από 5/5/2023 έγγραφου αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

2/ Διάφορα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση