Ποδοσφαιρικό event στο Δομοκό υπό την αιγίδα της ΓΓ Αθλητισμού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 12:29 Ποδοσφαιρικό event στο Δομοκό υπό την αιγίδα της ΓΓ Αθλητισμού

10 με 11 Ιουνίου…

Ο Δήμος Δομοκού και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Δομοκού σε συνεργασία με το Μη κερδοσκοπικό Σύλλογο Natural Ability διοργανώνουν ποδοσφαιρικό event, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, για το διήμερο 10 - 11 Ιουνίου 2023.

Η συμμετοχή στο event δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση και καμία δέσμευση για τον αθλητή ή το σωματείο.

Δηλώσεις συμμετοχής έως τη Δευτέρα 29 Μαΐου στο emai:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με κοινοποίηση στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  Πληροφορίες: κ. Τσικράς Νικόλαος, τηλ. 698 950 7397

«Ελάτε να παίξουμε, να διασκεδάσουμε και να χαρούμε το ποδόσφαιρο!», αναφέρει μεταξύ άλλων η πρόσκληση των διοργανωτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση