Μια θέση ειδικού συμβούλου στην ΠΕ Ευρυτανίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 22:01 Μια θέση ειδικού συμβούλου στην ΠΕ Ευρυτανίας

5ημερη προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών…

Την πλήρωση μιας (1) θέσης Ειδικού (-ής) Συμβούλου για την κάλυψη των αναγκών του Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου χρονικής διάρκειας ίσης με την θητεία του ανωτέρω Αντιπεριφερειάρχη, ανακοινώθηκε από την ΠΕ Ευρυτανίας.

Οι υποψήφιοι για την ανωτέρω θέση πρέπει να υποβάλουν αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του υποψηφίου θεωρημένη από δημόσια αρχή ή έχει εκδοθεί μέσω της διαδικτυακής πύλης gov.gr, στην Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού της Π.Ε. Ευρυτανίας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Γ. Καραϊσκάκη 1 – Καρπενήσι – Τ.Κ. 361 00), μέσα σε χρονικό διάστημα πέντε (5) ημερών από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας στον τοπικό τύπο.

Για τα προσόντα και τα δικαιολογητικά δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση