ΠΑΣ Λαμία: Ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας με Μανούσο και Γκαραβέλη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 08:10 ΠΑΣ Λαμία: Ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας με Μανούσο και Γκαραβέλη

Δύο αποχωρήσεις γνωστές στους φιλάθλους της, αυτές του Γιώργου Μανούσου και του Θανάση Γκαραβέλη, ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής (2/7) η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 μετά την λήξη του συμβολαίου και την ολοκλήρωση της συνεργασίας της μετά από δύο χρόνια με τον 35χρονο επιθετικό, Γιώργο Μανούσο, θα ήθελε να τον ευχαριστήσει ιδιαίτερα θερμά για την μέχρι σήμερα συνεργασία και να του ευχηθεί να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Γιώργος έγινε μέλος της οικογένειας της Λαμίας τον Ιούνιο του 2021 μετρώντας 59 συμμετοχές με τα χρώματα της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 9 γκολ και 2 ασίστ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που τίμησε τον σύλλογο με την παρουσία του ξεχωρίζοντας για το ήθος και τον επαγγελματισμό του, βοηθώντας τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία!», αναφέρει για πολύπειρο σέντερ - φορ, ενώ αποχαιρέτησε και τον φύλακα - άγγελο της εστίας Θανάση Γκαραβέλη:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 μετά την λήξη του συμβολαίου και την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον 30χρονο τερματοφύλακα, Θανάση Γκαραβέλη, θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για την άψογη συνεργασία και τη συμβολή του στην παραμονή της ομάδας στη Stoiximan Super League 1 και να του ευχηθεί να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Θανάσης εντάχθηκε στη Λαμία τον Ιούλιο του 2021 και μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του είχε συμπληρώσει 32 συμμετοχές με τη φανέλα του συλλόγου σε όλες τις διοργανώσεις βοηθώντας από την πλευρά του την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση