ΠΑΣ Λαμία: Ανακοίνωσε τον Ολλανδό Toshio Lake - Παίζει φιλικό με Σταυρό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 08:46 ΠΑΣ Λαμία: Ανακοίνωσε τον Ολλανδό Toshio Lake - Παίζει φιλικό με Σταυρό

Ελεύθερη η είσοδος για τους φιλάθλους…

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον 22χρονο (26-03-2001) Ολλανδό επιθετικό, Toshio Lake, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο νεαρός επιθετικός φορούσε μέχρι πρότινος τη φανέλα της TOP Oss στην Ολλανδία έχοντας 24 συμμετοχές, με 3 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Lake έχει αγωνιστεί στους νέους της SBV Excelsior και της Feyenoord. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Fortuna Sittard και μετά δόθηκε δανεικός στην MVV Maastricht απ’ όπου μετακόμισε στην ομάδα TOP Oss. Επίσης έχει αγωνιστεί 7 φορές στην Εθνική ομάδα U17 της Ολλανδίας.

«Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες», αναφέρει η ανακοίνωση.

Επίσης η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι την Κυριακή 6/8 η ομάδα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” τον Αστέρα Σταυρού στις 19:00’.

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση