Τεστ θετικό για Λαμία, 2-0 τον Αστέρα Σταυρού

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 21:00 Τεστ θετικό για Λαμία, 2-0 τον Αστέρα Σταυρού

Χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του ο Λεωνίδας Βόκολος…

Σε ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, η Λαμία επικράτησε 2-0 του Αστέρα Σταυρού στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι μπροστά στους φίλους της, στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος».

Ο Λεωνίδας Βόκολος δήλωσε στο φύλλο αγώνα 26 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων τρεις τερματοφύλακες με τον 24χρονο Βασίλη Χατζηεμμανουήλ να ξεκινά κάτω από τα δοκάρια, Γιαννούτσο, Κορνέζο, Τζανετόπουλο και Βασιλαντωνόπουλο από αριστερά προς τα δεξιά της άμυνας, Τζανδάρης και Νούνιες μπροστά τους με Τσιλούλη και Μαρτίνεθ δίπλα τους και μπροστά Λονγκό και Καρλίτος.

Η Λαμία είχε την υπεροχή σε όλο σχεδόν το πρώτο μέρος, χωρίς όμως να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στην επανάληψη και ενώ δεν είχε ανοίξει το σκορ, άλλαξε όλη η 11αδα (πλην τερματοφύλακα), δοκιμάστηκαν στην άμυνα Παπαδόπουλος με Παύλοβετς και στα άκρα Σιμόν και Σαραμαντάς, Στάνκο, Σλίβκα και Μουλά στα χαφ και Μάλτσι, Ακούνα, Τσούκαλος στην επίθεση.

Αλλαγές έκανε και ο πρωταθλητής Φθιώτιδας, Αστέρας που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Στο 50΄η υπεροχή των γηπεδούχων, καρποφόρησε με σκόρερ τον Ισπανό Μουλά, ενώ στο 60΄είχε δοκάρι με τον Σλίβκα.

Στο 78’ ο Κοντονίκος, που είχε περάσει σαν αλλαγή 5 λεπτά νωρίτερα, με ωραία προσπάθεια έγραψε το 2-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Δοκάρι είχε στο 92' ο Ακούνα γαι τη Λαμία.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Χατζηεμμανουήλ, Γιαννούτσος (46’ Σαραμαντάς, 73’ Τερεζίου), Κορνέζος (46’ Παπαδόπουλος, 61’ Λαμπρόπουλος), Μαρτίνεθ (46’ Μάλτσι), Τσιλούλης (46’ Μουλά, 73΄ Κοντονίκος), Τζανετόπουλος (46’ Παύλοβετς), Καρλίτος (46’ Ακούνα), Βασιλαντωνόπουλος (46’ Σιμόν), Τζανδάρης (46’ Σλίβκα), Λονγκό (46’ Τσούκαλος), Νούνιες (46’ Στάνκο)

Αστέρας Σταυρού (Πέτρος Καραΐσκος): Σύψας, Κουδουνάς, Μαλισόβας, Μόσχος, Ακασού, Αργύρης, Παρλάντζας, Λάππας, Αλεξίου, Κακκαβάς, Αντωνόπουλος

Έπαιξαν και οι, Χατζής, Δρόσος, Πολυδεύκης, Μαγκλάρας, Γιαννακάκος, Σκούρας, Μαργαρίτης, Αποστόλου, Αλτάνης, Τσαμηάς, Καταραχιάς, Καραπέτσας, Παπαλέξης.

(Φωτογραφίες: Γιάννης Σιμόπουλος ΦΒ: ΠΑΣ Λαμία 1964)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση