Χώρισαν ξαφνικά οι δρόμοι Αστέρα Σταυρού - Πέτρου Καραΐσκου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 11:08 Χώρισαν ξαφνικά οι δρόμοι Αστέρα Σταυρού - Πέτρου Καραΐσκου

Με μια λιτή ανακοίνωση, ο Αστέρας Σταυρού ενημέρωσε το βράδυ της Τετάρτης (30/8) τους φίλους της ομάδας για τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή των επιτυχιών Πέτρο Καραΐσκο.

«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΕΤΡΟ ΚΑΡΑΙΣΚΟ.

ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ», έγραφε η ανάρτηση στο λογαριασμό της ομάδας στο ΦΒ.

Ωστόσο ακολούθησε μια ανακοίνωσε από τον κ. Καραΐσκο που έκανε λόγο για «απίστευτη απόλυση», που δε σέβεται ούτε τα προσχήματα!

Η ανακοίνωση:

«Πρόκειται για μία απίστευτη απόφαση απόλυσης. Προσωπικά με αφήνει έκπληκτο.

Μία απόφαση απόλυσης που δεν σέβεται ούτε τα προσχήματα.

Πίστευα και πιστεύω ότι ο αθλητισμός μπορεί να θεραπεύει τα πάθη. Δεν μπορεί όμως να θεραπεύσει ανύπαρκτες και κατασκευασμένες αιτίες.

Δεν θέλω να πιστέψω ότι πρόκειται για αποφάσεις που υπαγορεύονται και καθοδηγούνται από αλλότριο παρασκήνιο.  Για μένα προσωπικά η συνεργασία με την ομάδα του Σταυρού, τους αθλητές, τους φιλάθλους, και την διοίκηση μέχρι χθες, είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Το υπερασπίζομαι ως έργο ζωής. Δεν πρόκειται να το θυσιάσω, ούτε να το εκποιήσω. Άλλους θα βασανίζουν ερινύες. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου καλή πορεία στην ομάδα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση