Καλά τα νέα από το Νοσοκομείο για την 25χρονη Μαρία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 08:40 Καλά τα νέα από το Νοσοκομείο για την 25χρονη Μαρία

Μέρα με την ημέρα κερδίζει τον αγώνα της ζωής της η 25χρονη Μαρία, που πριν από μία εβδομάδα έπεφτε βαριά τραυματισμένη από την αναίτια δολοφονική επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι φίλη της από τον 38χρονο αδελφό της τελευταίας.

Ο δράστης, της είχε καταφέρει πολλαπλές μαχαιριές με δύο μαχαίρια που βρήκε στο σπίτι, μπροστά μάλιστα στις δύο ανήλικες ανηψιές του, που ούρλιαζαν από το φόβο τους.

Η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Λαμίας, πέτυχαν σε πρώτη φάση να σταματήσουν την αιμορραγία και να κλείσουν τα βαθιά τραύματα. Η συνέχεια όμως άνηκε στη νεαρή κοπέλα και στην κράση της.

Τα νέα λοιπόν που έρχονται από το κρεβάτι της ΜΕΘ είναι ευχάριστα, καθώς η 25χρονη έχει πλέον επαφή με το περιβάλλον και μπορεί ακόμη και να τρώει από το στόμα. Οι γιατροί εξακολουθούν να  πηγαίνουν βήμα - βήμα για την αποκατάστασή της πριν οδηγηθεί στην Χειρουργική Κλινική, όπου θα πραγματοποιηθεί το επόμενο στάδιο της νοσηλείας της.

Το ευτύχημα είναι ότι μέχρι στιγμής πήγαν όλα όπως θα έπρεπε και η ευχή είναι να συνεχίσουν έτσι, έως ότου η νεαρή κοπέλα σταθεί και πάλι στα πόδια της…

Προσαρμοσμένη αναζήτηση