Λαμία: Αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε φαρμακείο (BINTEO-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 11:26 Λαμία: Αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε φαρμακείο (BINTEO-ΦΩΤΟ)

Παρέσυρε και τραυμάτισε μια γυναίκα - Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα - Μπήκε μέσα στο φαρμακείο αφρενάριστος και σκόρπισε τον πανικό.

Το απίστευτο τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 12:00΄το μεσημέρι στη βόρεια πλευρά της πόλης και συγκεκριμένα λίγο πριν την είσοδο του νοσοκομείου Λαμίας.

Ο 81χρονος οδηγός του βαν από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο και μπήκε στο φαρμακείο. Εκείνη την ώρα ήταν μέσα τρεις πελάτισσες και δυο υπάλληλοι.

Η μια γυναίκα, 62 ετών, μόλις είχε μπει και την ώρα που πήγε να ακουμπήσει τα πράγματά της δίπλα στην είσοδο «μπούκαρε» το βανάκι και την παρέσυρε.

Η άτυχη 62χρονη διακομίστηκε τραυματισμένη στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας και ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου.

«Ο Θεός βοήθησε και δεν σκότωσε τους ανθρώπους...», είπε ένας γείτονας επαγγελματίας, ο οποίος λέει ότι ο ηλικιωμένος μάλλον προσπάθησε να παρκάρει και για άγνωστο λόγο βρέθηκε μέσα στο φαρμακείο. Λίγο πριν είχε αφήσει την γυναίκα του στο νοσοκομείο.

Όπως λέει στην κάμερα του Lamiareport o υπάλληλος του φαρμακείου οι άλλες δυο πελάτισσες, που ήταν μέσα, σώθηκαν γιατί κάτι θέλησαν να ρωτήσουν και απομακρύνθηκαν από το σημείο, διαφορετικά θα ήταν ακριβώς εκεί που "μπούκαρε" το βανάκι.

Δείτε βίντεο:

Οι άνθρωποι που ήταν μέσα δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έγινε, όπως και όσοι βρέθηκαν στο σημείο.

Δείτε απίστευτες εικόνες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση